Mannisen matkassa!

Bussi-Manninen Oy on monipuolinen bussiyhtiö ja bussimatkatoimisto. Meiltä saat tilausbussit matkalle kuin matkalle ja täyden palvelun bussimatkapaketit sekä valmiille ryhmille että yksittäisille matkustajille, lähelle ja kauemmaksi. Hoidamme myös linjavuoroliikennettä ja koululaiskuljetuksia Ruoveden seudulla. Tervetuloa Mannisen matkaan!

#mannisenmatkassa #bussimanninen

Baltic Princess miniristeily Turusta

13.06.2022 - 14.06.2022
Kesällä Baltic Princessin 23 h -risteilyllä lapsia viihdyttää Silja Land -leikkitila, josta löytyy kaikkea kivaa, mm. Harri Hylje sekä Muumi odottavat lasten halailuja. Teinit viihtyvät InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa.

Kukkaloistoa ja meri-ilmaa - Puutarharetki Raisioo...

14.06.2022
Ihastuttavat puutarhat ja merellinen tunnelma kutsuvat kesämatkalle saariston reunalle! Päivän aikana tutustumme Raision Alppiruusupuistoon, Naantalin Kultarantaan, Furuvikin kartanon muotopuutarhaan ja lounastamme Tammiluodon viinitilalla.

Savonlinnan Oopperajuhlat – CARMEN

19.07.2022 - 20.07.2022
Carmen on kiihkeä ja kesytön. Se on vapaan naisen lakeja tottelematonta rakkautta, polttavaa intohimoa, mustasukkaisuutta ja kohtalonuskoa. Tervetuloa Mannisen matkassa Savonlinnan oopperajuhlille!

Annen Taidekahvila & Swingijengi -näytelmä kul...

22.07.2022
Taidetta ja teatteria Karviassa! Tällä matkalla vierailemme Anne Mattilan taidekahvilassa ja nautimme kesäteatterista kulttuurikeskus Skantzissa tunnettujen suomalaisten näyttelijöiden tähdittämän Swingijengi-näytelmän parissa. Tervetuloa mukaan!

Seilin saari

25.07.2022
Seilin historia on monivaiheinen ja värikäs. Hylkeiden asuinpaikasta Kruunun saareksi viljelysmaineen 1500 luvulla,1600 – luvulla edelleen leprasairaalaksi, joilta ajoilta tarinan mukaan periytyy myös saaren suomenkielinen nimi Seili.

Saaristokylpylä Kasnäs & Örön linnakesaari...

26.07.2022 - 28.07.2022
Hurmaava Kemiönsaari ja mielenkiintoisen Örö kutsuvat heinäkuun lopulla! Matkalla vierailemme myös Mathildedalin ruukkikylässä sekä Söderlångvikin kartanossa ja yövymme kaksi yötä mukavasti saaristokylpylä Kasnäsissa. Tervetuloa mukaan matkaan!