Levi sijaitsee Tunturi-Lapissa, keskellä puhdasta ja villiä luontoa, Kittilän kunnassa. Vilkas tunturikylä on kuin pieni lomakaupunki, joka tarjoaamonipuoliset ja hyvät palvelut matkailijalle.
Iisakinkuruun majoittuu isompikin porukka, mökki tarjoaa myös oman rauhan. Mökki on hyvätasoinen ja monipuolinen, myös pienten lasten perheille.

IISAKINKURU
Alue: Koutamaa
Osoite: Vesirikka-auttontie 17, 99130 Sirkka
Henkilömäärä: 2-6
Etäisyydet: Keskus: 2,5 km, Kauppa: 1 km PoroBensis K-market, Lähin rinne: 0,5 km, Latu: 0,2 km, Kelkkareitti: 0,5 km,
Suksibussinreitti: 1 km

Tyyppi: 1½ kerroksinen harjakattoinen lautamökki
Rakennusvuosi: 1976
Makuuhuoneet / muut nukkumapaikat: 2 mh:ta ja yläkerran avoin tila, portaiden yläpäässä turvaportti lapsille.
Vuodepaikat: alakerran mh:ssa 2 x yhden hengen sänky, yläkerran mh:ssa parisänky ja 1x120cm sänky, avoimessa
tilassa 1 x 120 cm sänky.
Wc:t: 2 kpl
Sauna: sähkökiuas (asennettu 8/2019), 1 suihku

Varustus: takka / takkapuut, Litteänäyttöinen TV, lämpöpumppu. Keittiö uusittu syksy 2019: sähköliesi+uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jenkkijääkaappi. Pyykinpesukone, koneellinen vaatteidenkuivauskaappi, silitysvälineet, autonlämmityspiste.

Hinnat vuosi 2024:
Tammikuu vko 2, 3, 4: 70 €/vrk  (ei loppiainen)
Helmikuu vko 6, 7: 70 €/vrk
Helmikuu vko 8, 9: 895 €/viikko la-la
Maalis/huhtikuu: 895 €/viikko la-la
Touko/Kesä/Heinä/Elokuu: 70 €/vrk
Syyskuu: 100 €/vrk tai 700 €/vko la-la
Lokakuu: 70 €/vrk
Marraskuu: 100 €/vrk tai 700 €/vko la-la
Joulukuussa: ei myyntiä

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15 lähtöpäivään klo 12.

Lisämaksusta:
* liinavaatteet 23 €/setti (lakana, pussilakana, tyynyliina, pyyhe)
* liinavaatteet pedattuna sänkyyn 30 €/setti
* loppusiivous 150 €

Omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan ja suorita lähtösiivous asianmukaisesti: edellytetään huoneiston olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä sekä astiat pestyinä. Liitteenä huoneensiivouslista Siivousohje mökkiin. Emme vastaa huoneistoon jätetyistä tavaroista.

Lisätietoja: minna@bussi-manninen.fi tai 050 5146475

VARAAMINEN JA MAKSU

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun, jossa on kulkuohje majoituskohteeseen sekä avainyhteystiedot.  Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Varaus ei peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta. Asiakkaan on peruttava kirjallisesti varaus, jota hän ei aio käyttää. Mökin vuokraajalla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.  Ennakkomaksu 300 €, tulee maksettavaksi heti ja loppulasku on maksettava 2 vkoa ennen vuokra-ajan alkua.

Yksityisten lomahuoneistojen vuokraan sisältyy vuodevaatteet, perusastiasto, vesi ja sähkö. Huoneiston normaali lämpötila on 20 – 22 C.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty mökissä! Mikäli mökissä on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut, kuitenkin min. 300 €. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu asianmukaisesti, on omistajalla tai huoltajalla oikeus periä siivousmaksu kaksinkertaisena.

VAHINGOT

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoitusajankohdan aikana mökille tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle.

HENKILÖMÄÄRÄ

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä huoneiston kapasiteetiksi on ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö mökin tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Mökissä, on lemmikkieläimet sallittu, tulee lemmikkieläinten mukanaolosta ilmoittaa varausta tehtäessä. Varaaja on velvollinen korjaamaan lemmikkinsä jätökset pihaympäristöstä.

VALITUKSET

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan huoneiston omistajalle. Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista omistajaan, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

Omistaja ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, myyristä/hiiristä, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä naapuritonteilla, kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi-, sähkö- tai tv-verkossa) asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Tervetuloa Leville lomailemaan!