Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Laukon kartanoon!

Kaunis ja tunnelmallinen Laukon kartano avasi ovensa vieraille vuonna 2016 ja toimii nyt koko kesäisenä matkailukeskuksena. Kartanon tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä ja kartanopuistossa järjestetään kesäisin historiatapahtumia ja puistokonsertteja. Historiallisessa kartanomiljöössä on myös  ravintola Laukko, Suomi-Filmi -kahvila ja Kartanopuoti.

Puistokonsertit järjestetään historiallisen museoalueen sydämessä Pyhäjärven rannalla. Lavan edustalta löytyy lähes 800 istumapaikkaa. Katsomoalue ei ole katettu. Tapahtumakentällä palvelevat Puistoterassit, joista voit ostaa juomia ja pientä syötävää. Voit myös nautiskella omia piknikeväitä ympäröivillä nurmikentillä. Konserttilippu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn kaikkiin Laukon kartanon näyttelyihin. Laukon kartano tarjoilee kesävierailleen lumoavaa nykytaidetta historiallisessa kartanomiljöössä! Laukon suuressa taidekesässä myös ihastellaan myös Marianna Uutisen, Sandra Kantasen ja  Kristiina Uusitalon maalauksia. Ravintola, näyttelyt, puoti ja kahvila ovat avoinna konserttipäivinä.

Lähdemme matkaan iltapäivällä kotipaikkakunnilta ja perillä Laukon kartanolla olemme noin klo 16.30. Ennen konserttia on aikaa tutustua näyttelyihin, tunnelmoida historiallista kartanomiljöötä tai ruokailla. Konsertit alkavat klo 18.30. Kotimatkalle lähdemme konserttien päätyttyä.

Matkan hinta/henkilö:
* 65 €,
Ruovesi, Vilppula, Mänttä, Orivesi
* 55 €, Kangasala, Tampere

Pelkkä kuljetus meno-paluu/henkilö:
* 35€, Ruovesi, Vilppula, Mänttä, Orivesi
* 25 €, Kangasala, Tampere

Hinta sisältää: Kuljetus, konserttilippu ja sisäänpääsy kartanon näyttelyihin

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Alustava reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Kangasala (vähintään 8 henkilöä)-Tampere
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.