Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihtolomalle Leville!

Levin rinteet tarjoavat sopivia haasteita kaikille laskijoille ja hiihtäjille. Levillä on 43 rinnettä ja noin 230 km hiihtolatuja. Upeiden tunturimaisemien ihailu kuuluu asiaan, mutta samalla voi käydä tutustumassa Levitunturin eri palveluihin. Hiihtäjille mieluisia taukopaikkoja löytyy mm. Sammontuvalta ja Luvatustamaasta.  Laskettelijat voivat nauttia kunnon ”afterski” meiningistä Tuikussa tai Horizont kahvilassa.
Levi on onnistunut markkinoinnillaan luomaan keskuksesta kansainvälisen paikan. Tasokas majoittuminen, erinomaiset palvelut ja lyhyet kulkuyhteydet ovat avaintekijät lomanviettopaikassa. Vaikka Levi on jo kuin kaupunki, voi siellä edelleen nähdä aitoja poromiehiä ja kokea sitä kuuluisaa Lapin vetovoimaa.

Ajomatka Leville kestää koko päivän.  Matkalla pidetään taukoja sopivin väliajoin, jotta matka ei käy rasittavaksi. Paluumatkalle pe 1.3.2024 lähdemme aamulla klo 09.00.

Hotelli Hullu Porossa asut viihtyisästi Levin sydämessä palvelujen, kävelyreittien, rinteiden, latujen ja kelkkareittien tuntumassa. Hotellissamme on 157 erikokoista, kotoisaa huonetta. Osassa huoneista pääset nautimaan tunturimaisemasta parvekkeelta, osassa lämmittämään löylyt huoneen omassa saunassa. Majoittuessasi Hotelli Hullu Porossa huonehintaan sisältyy aina helppokäyttöinen WiFi-yhteys. Langaton yhteys on käytössäsi kaikkialla hotellissa: hotellihuoneissa, aulassa, kokoustiloissa sekä Ravintola Taivaassa. Yhteiset saunatilat samassa rakennuksessa. Avoinna päivittäin marras – huhtikuu klo 7.00 – 10.00 & 17.00 – 21.00.
Hotellimme vastaanoton yhteydessä on tallelokeroita. Suksien säilyttäminen ja huoltaminen onnistuvat hotellin suksihuoltotilassa. Hotellissa on buffetravintola Taivas, ravintola Ämmilä ja aulabaari Reindeer Lounge&Bar. Rock Cafe Vanha Hulluporo ja Kammi sijaitsevat pihapiirissä.

Hotellista hiihtoladuille ja hisseille on noin puolikilometriä.

Matkan hinta/henkilö:

559 €, kahden (2) hengen standard huone, (amme/suihku/sauna, selviää lähemmässä ajankohtaa)
985 €, yhden (1) hengen standard huone, (amme/suihku/sauna, selviää lähemmässä ajankohtaa)

Hinta sisältää: bussikuljetuksen Leville ja takaisin, majoitus valitussa huoneluokassa 5 yötä, aamiainen hotellissa.

Pelkkä kuljetus 200 €/henkilö meno-paluu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä.
Lisämaksusta: hissiliput, laskettelu/hiihtovälineiden vuokraus.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

*********************************************************************************************************

Hotelli HulluPoro
Rakkavaarantie 5
99130 Sirkka

 

 

Yhden / Kahden hengen huone suihkulla/ammeella/saunalla

  • Huoneen koko 20 m²
  • Vuodepaikat 2 hengelle (2 x 90 cm sänky)
  • Nojatuoli (levitettävä lisävuodemahdollisuus 1-hengelle)
  • TV 39”
  • Jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin
  • WC, suihku/amme/sauna, hiustenkuivaaja
  • Vaatteiden kuivauskaappi
  • Ilmainen Wi-Fi