Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa messuille Helsinkiin!

Matkamessut avaavat oven sinun tarpeisiisi sopivan matkan löytämiseen ja suunnitteluun – Matkamessuilla tapaat matkailualan asiantuntijat niin kotimaasta kuin lähes 70 eri maasta. Kuule täsmävinkit, kerää tietoa päätöksen teon tueksi ja säästä aikaa, kun kaikki tieto löytyy saman katon alta!  Olitpa sitten hyvinvointimatkailija, kulttuurin ystävä, tai seikkailunhaluinen aktiivilomailija, meillä on jotain juuri sinulle!

Matkamessut on monipuolinen ja inspiroiva kohtaamispaikka matkailualan ammattilaisille, yleisökävijöille sekä toimialan yrityksille. Tapahtumasta löydät mm. paitsi kotimaan ja ulkomaiden kohteet asiantuntijoineen, myös ruokamatkailun salat ja matkailuun liittyvää lavaohjelmaa. Tule etsimään seuraavaa reissukohdetta, kuulemaan vinkit jo varattuun matkaan tai unelmoimaan kakkoskodista kauempana!

https://matka.messukeskus.com/

Samalla lipulla pääset myös Helsingin Caravan-messuille!

Perillä messuilla olemme noin klo 11.30-16.00. Kuljettaja jakaa messuliput bussiin noustessa ja antaa tarkemmat tiedot päivän kuluista matkan aikana. Tervetuloa mukaan!

Matkan hinta/henkilö:
57 € - Ruovesi, Vilppula, Mänttä, Orivesi
49 € - Tampere, moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

Hinta sisältää: kuljetus ja messulippu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.