Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa päiväristeilylle Tallinnaan!

Kaikki matkustajat tuntevat varmasti olevansa tervetulleita Megastar laivalle. Laivalla on istumapaikkoja yleisissä tiloissa ja pientä purtavaa ja juotavaa löytyy laivan baareista ja kahviloista. 

Lähdemme Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta aamulla varhain kohti Helsinkiä ja Länsiterminaalia. Helsingistä Tallink Megastar lähtee klo 10.30 ja saapuu Tallinnaan klo 12.30. Bussimme kuljettaa Tallinnassa ostoksille keskustaan 
ja Tallinnan ulkopuolella olevaan ostoskeskukseen. Tuliaisostokset saavat olla bussissa laivamatkan ajan. Muutoin omatoimista aikaa. Lähdemme paluumatkalle klo 19.30 Megastar laivalla ja olemme Helsingissä klo 21.30. Kotimatkalle lähdemme välittömästi, perillä kotipaikkakunnilla olemme yöllä myöhään. 

Matkanhinta/henkilö: 99 €
Sisältää:
bussikuljetuksen, päiväristielylaivalipun ja Tallink polttoaine- ja päästölisä.

Lisämaksusta, etukäteen ostettuna aikuinen /nuori /lapsi:
* Delight Buffetaamiainen 25,50 €/ 12 €/11€
* Delight Joulubuffetpäivällinen 35 €/16 €/13 €

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan kaikilta virallinen passi tai henkilöllisyystodistus. Ajokortti ei kelpaa.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.