Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Joulun tunnelmaan!

La 9.11.2024 Reitti: Ruovesi-Orivesi-Tampere

Lähdemme aamulla Pohjois-Pirkanmaalta/Tampereelta kohti Helsingin seutua. Ensimmäisenä vierailukohteena Villa Wanha Weiste tehtaanmyymälään Vantaalle, mikä yksi vanhimmista joulukoristeiden valmistajista - tänä päivänä Pohjoismaiden ainoa. Upeiden joulukoristeiden lisäksi valikoimissa on myös kattava sisustusmallisto kauniiseen kotiin ympäri vuoden. Villa Weisteeltä jatkamme matkaa Vantaalle Fazerin vierailukeskukseen nauttimaan lounaan ja teemme myös näyttelykierroksen oppaan johdolla. Näyttelykierroksella kuullaan Fazerin historiaa ja  nykypäivää, lopuksi saamme karkkimaistiaiset ja ostosaikaa ihanassa kaupassa. Paluumatkalla Riihimäellä HAVI outlet, jossa on paljon erilaisia kynttilöitä sekä kattaustuotteita erikoishintaan sekä Riihimäen ABC huoltoasemalla, jossa pidetään taukoa. Siellä on myös Pentik ja Iittalan tehtaanmyymälät.
Kotimatkalle lähdemme noin klo 17.00.
 
Matkan hinta / henkilö:
* 69 €, aikuinen 
* 59 €, lapsi 3-14v
 

Hintaan sisältyy: kuljetus, Fazerilla lounas buffetpöydästä ja opastetty näyttelykierros sekä karkkimaistiaiset, tutustumiskohteet Villa Weiste ja Havi Outlet.

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 26 henkilöä. Ystävällisesti ilmoita ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä, lomakkeelle "Lisätietoja" kohtaan.