Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa pikkujouluihin Tampere-taloon !

To 5.12.2024 klo 19.00 Tampere-talo, Sorsapuistosali

Kaija Koo ja Mikael Gabriel tarjoavat musiikillista ilotulitusta juhlakauden säkenöivässä tapahtumassa! Tule nauttimaan suomalaisten huippuartistien liveshow’sta yhdessä ystäviesi kanssa.

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista. Artisti tunnetaan pitkäkestoisen ja monipuolisen musiikkiuransa lisäksi erityisesti vakuuttavasta live-esiintymisestään ja lavakarismastaan. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 250 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Artistin uran isoimpia hittikappaleita ovat muun muassa Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Ykspuolista rakkautta. Hän saa varmasti tanssijalan liikkeelle!

Suomalaisen popmusiikin kuningatar, Kaija Koo on julkaissut useita klassikoiksi muodostuneita hittikappaleita, kuten Kuka keksi rakkauden ja Tinakenkätyttö, jotka ovat jääneet suomalaisten sydämiin. Hänen voimakas äänensä ja karismaattinen esiintymisensä saavat yleisön hurmioitumaan. Hän on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon ja ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella. Mikä hänen kappaleistaan on sinun suosikkisi? Tervetuloa nauttimaan musiikista, ystävistä ja pikkujoulutunnelmasta!

Tapahtumamuutokset mahdollisia. Tuotanto Tampere Live.

Ovet avoinna & DJ klo 19
Mikael Gabriel klo 20
Kaija Koo klo 22

Paikat permannolla Sorsapuistosalissa.

Matkan hinta / henkilö: 95 €
Hinta sisältää: kuljetuksen ja pääsylipun

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä
Alustava matkaretitti: Virrat (vähintään 10 hlöä) - Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi -
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.