Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa keväthangille Ylläkselle!

Ylläksellä on loistavat hiihto- ja laskettelumahdollisuudet. Ylläksen alue muodostuu seitsemästä tunturista ja kahdesta perinteisestä kylästä. Tunturin molemmin puolin sijaitsevat kylät ovat tunturin pohjoispuolella sijaitseva Äkäslompolo ja eteläpuolella sijaitsevat Ylläsjärvi. Molemmista kylistä löytyy runsaasti majoitus, ruokailu, illanvietto, ohjelmapalvelu ja ostos mahdollisuuksia. Pallas – Yllästunturin kansallispuiston puhdas ja kaunis luonto sekä vaihteleva maasto tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn, hiihtoon ja luonnossa liikkumiseen.

Äkäslompolossa sijaitseva Ylläskaltio tarjoaa mutkattoman majoituksen saunallisissa ja savuttomissa huoneissa sekä tuhdit ruokailut buffet-pöydästä. Hotellissa on suksien huolto- ja säilytystila. Seitsemän tunturin taika avautuu huikeina harrastusmahdollisuuksina ympäri vuoden. Ladut ja kelkkareitit lähtevät pihasta, rinteisiin on 4km ja sinne pääsee kätevästi aluebussilla. yökerhoon, kuntosalille ja saunaosastolle & uima-altaalle hotellin avainkortin esittämällä.

Ylläskaltiossa majoittuvilla asiakkailla pääsylippu Ylläskaltion ja Äkäshotellin iltatansseihin sisältyy majoituksen hintaan. (Narikkamaksu 3 € lisämaksusta).

Matkan hinta:
* 720 €/henkilö, (H2) kahden hengen saunallinen huone
* 1.112 €/henkilö, (H1) yhden hengen saunallinen huone

Hinta sisältää: bussikuljetuksen ja majoitus 7 yötä aamiaisella sekä pääsylippu Ylläskaltion ja Äkäshotellin tansseihin.

Lisämaksusta etukäteen ostettuna: puolihoitopäivällinen 189 €/ 7 päivää la-pe

Pelkkä bussikuljetus Ylläkselle 250 €/henkilö meno-paluu.

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Ilmoitathan ruoka-aineallergioista lomakkeella "lisätiedot" tai puhelimitse. 

Matkaretitti: Ylöjärvi-Tampere-Orivesi-Vilppula-Mänttä-Keuruu-Jyväskylä
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Hotellihuone
Lapland Hotels Ylläskaltion huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Kodikkaassa huoneessa on kaksi erillistä sänkyä ja oma sauna.

  • Hiustenkuivaaja
  • Lemmikkihuoneita rajoitetusti / varaukset vain myyntipalvelustamme
  • Minibaari
  • TV
  • Sauna
  • Savuton huone
  • Vedenkeitin