Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa iloiselle pikkujouluristeilylle Itämeren aaltoihin!

Vuorokauden mittaisella matkalla ei nousta maihin – ja miksi pitäisikään. Onhan Baltic Princessillä kaikki, mitä ihminen ilonpitoon tarvitsee. Miniristeilyllä voit jättää hetkeksi arjen ja kiireet ja heittäytyä mukaan risteilytunnelmaan. Nauti hyvästä ruuasta, rennosta meiningistä, houkuttelevista tax free -ostoksista ja tietenkin mukavasta musiikista. Tällä risteilyllä on useita esiintyjiä eri ravintoloissa, risteilykansaa tanssittaa ennakkotietojen mukaan mm. Anitta Mattila ja Bonita.

Matkaan lähdemme keskiviikkona Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta. Saavuttuamme Turun satamaan, kuljettaja/matkanjohtaja noutaa matkaliput terminaalista ja jakaa ne matkustajille bussissa. Baltic Princess lähtee risteilylle klo 20.15. Buffetillallinen lisämaksusta. Laiva käy seuraavana aamuna Tukholman satamassa, miniristeilyasiakkaille ei maihinnousua.

Torstai-aamuna aamiainen (lisämaksusta) tarjolla klo 06.00-09.30. Bussi-Mannisen ohjelmallinen matkainfo alkaa kokoustiloissa klo 12.00-13.00. Private Shopping - laivan myymälässä. Saamme rauhassa tehdä ostoksia ja myymälän henkilökunta neuvoo ja ohjaa.
Yhteinen Joululounas on laivan buffet-ravintolassa kannella 7 alkaen klo 14.00. Ruokailun jälkeen on vielä aikaa nauttia laivan palveluista. Laiva saapuu Turun satamaan klo 18.30. Maihinnousun jälkeen lähemme matkalle kohti kotipaikkakuntia.

Matkan hinta/henkilö:
B2, Sisähytti kahdelle 109 €
B1, Sisähytti yhdelle 129 €

A2, Ikkunallinen hytti 2, kahdelle 119 €
A1, Ikkunallinen hytti 1, yhdelle 139 €

Hinta sisältää: Bussikuljetus Turun satamaan meno-paluu, risteily valitussa hyttiluokassa, Joulupäivällinen buffetravintolassa, Bussi-Mannisen ohjelmaa kokoustilassa.

Lisämaksusta, etukäteen tilattuna ja ostettuna:
* Buffetaamiainen 19 €/henkilö
* Premium-aamiainen 24 €/henkilö
* Buffetpäivällinen menomatkalla 46 €/aikuinen (sisältää: alkoholittomat ruokajuomat, punaviini, valkoviini ja olut hanoista)

Alustava reitti: 
Reitti 1. Vilppula-Mänttä-Orivesi-Kangasala-Hervanta-Lempäälä...
Reitti 2. Virrat-Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-Nokia-..

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Huomioittehan ikäsäännöt; alle 21-vuotias pääsee risteilylle ainoastaan yli 30-vuotiaan henkilön majoittuessa samaan hyttiin tai lapset vanhempiensa seurassa.
Lisätietoja ikärajoista: https://www.vikingline.fi/fi/suomi/varaa-maksa-muuta/hyva-tietaa/ikarajat/
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.