Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Turun kaupunginteatteriin!

To 28.11.2024 klo 19.00
Reitti: Ruovesi-Orivesi-Tampere-..


Islannissa asuvan kirjailija Satu Rämön dekkarisarjan kolme ensimmäistä osaa (Hildur, Rósa & Björk ja Jakob) on nyt sovitettu ensimmäisen kerran näyttämölle. Odotetun esityksen on dramatisoinut Satu Rasila ja sen ohjaa Anne Rautiainen. Reipasotteiseksi rikosetsivä Hildur Rúnarsdóttiriksi ja Jakob Johansoniksi muuntautuvat Turun Kaupunginteatterin uudet näyttelijäkiinnitykset Asta Sveholm ja Sami Lalou. Oman näkemyksensä Islannin vuonoista ja jäätiköistä tarjoilee Norjassa asuva lavastaja Milja Salovaara.

Hildur painautuu vasten surffilautaansa ja kauhoo petrolinsinistä vettä, yhä kauemmas rannalla odottavasta todellisuudesta. Rikosetsivän työ Islannin kadonneiden lasten yksikössä ei ole sattumaa, vaan omien pikkusisarusten kohtalo on johdattanut hänet siihen. Nyt työ on tuonut selvitettäväksi raakoja murhia, joita tuntuu yhdistävän vain vanha kansansatu 13 joulupukista. Pahaenteiset näyt tulevaisuudesta painavat Hildurin mieltä, kuin vuonojen ylle harmaana valuvat pilvet. Mutta samaan tahtiin, kun suomalaiskollega Jakobin kutoma kirjoneule etenee kohti viimeistä silmukkaa, Hildurin menneisyydestä nousee uusia johtolankoja ja salaisuuksien kerä aukeaa.
“Mun siskot on lähempänä kuin koskaan. Ratkaisu on ihan lähellä, pienen sumuverhon takana.”
– Hildur


Lähdemme Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta iltapäivällä kohti Turkua. Matkalla pysähdymme nauttimaan myöhäisen lounaan Humppilan Cafe Lasikellossa. Matka jatkuu Turun kaupungingeatteriin, jossa klo 19.00 alkaa näytös Hildur - Vuonon varjoisalla puolen näytelmä. 
Paluumatkalle lähdemme esityksen päätyttyä ja perillä kotipaikkakunnilla olemme yöllä myöhään. 

Matkan hinta/henkilö: 
* 105 €, B-lohko (rivin reunapaikat)
* 109 €, A -lohko (rivin keskipaikat)

HIntaan sisältyy: kuljetus, teatterilippu ja lounas noutopöydästä.

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan ja mahdolliset ruoka-aineallergiat, varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.