Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkssa elämysteatteriin Ypäjälle!

La 6.7.2024 klo 16.00 Myrskyluodon Maija -musikaali

Vastavihityt Maija ja Janne alkavat yhteisen taipaleensa kulkien karuun ulkosaaristoon. Syrjäinen saari antaa meren kultaamia kesiä ja ankaria, viimaisia talvia. Vuodet juurtavat sydämet luotoon, perheeseen sekä toinen toisiinsa. Havisevasta Maijasta kasvaa kallion kaltainen, vahva ja lempeä, ja hänen voimansa on luontonsa uurtama. Elämä Myrskyluodolla käy onnen ja murheen aallokoissa, yhden aina säilyen – rakkauden.

Myrskyluodon Maijan esitysoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat – Finlands Dramatiker och Manusforfattare. Teoksen on Anni Blomqvistin romaanisarjan pohjalta dramatisoinut Jussi Helminen. Musiikin on säveltänyt Matti Puurtinen.

Ohjaus: Anu Hälvä
Musiikin johto: Samuli Jokinen
Koreografia: Kia Lehmuskoski
Puvustus: Piritta Kämi-Conway
Lavastus: Sampsa Jaakkola

Matkan hinta/henkilö: 89 €
Hinta sisältää: kuljetuksen, buffetlounas ja musikaalilippu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-ainerajoitteista.

Alustava reitti: Ruovesi - Orivesi - Tampere 
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Ypäjän musiikkieteatteri:
Teatterin 500-paikkaisessa katsomossa on selkänojalliset penkit sekä kiinteä katto. Katsomossa on lisäksi n. 15 esteetöntä istumapaikkaa. Ilmoitathan pyörätuoleista tai liikuntarajoitteista lippuvarauksen yhteydessä. Teatterilla on esteetön, tilava wc, jossa on myös lastenhoitotaso.
Kahvio palvelee katsojia ennen esitystä ja väliajalla. Käytössämme on korttimaksupäätteet.