Tietoja matkasta

Lähde rentoutumaan hienoihin puitteisiin vanhan vankilan tiloihin rakennettuun Hotel Kakolaan! Tällä matkalla pääset nauttimaan Kakola Span hellivistä saunoista ja altaista, tutustumaan vankilan historiaan ja sellitiloihin opastetulla kierroksella sekä yöpymään "kiven sisässä".

Lauantai 12.10.2024
Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla Turkuun pidämme tauon Humppilassa, jossa ruokailemme Urpolan kartanon maittavan lounaspöydän äärellä. Samalla kuulemme myös kartanon historiasta. Lounaan jälkeen matka jatkuu Turkuun ja Kakolan mäelle. Majoitumme Hotel Kakolan tyylikkäsiin huoneisiin ja lähdemme oppaan johdolla tutustumiskierrokselle entisen vankilan tiloihin.

Aikoinaan Suomen suurimmaksi ja vaarallisimmaksi vankilaksi tituleeratulla Kakolalla on takanaan värikäs historia pahojen poikien kotina. Tänä päivänä Turun Kakolanmäki tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kuten aikuisille suunnattuja kylpyläpalveluita, moderneja kokous- ja juhlatiloja sekä yksityisen hotellin, jonka toiminnassa panostetaan henkilökohtaiseen palveluun ja vastuullisiin valintoihin. -Hotel Kakola

Kierroksen jälkeen on vapaata aikaa käydä ruokailemassa tai vaikkapa kävelyllä kaupungilla. Illalla pääset rentoutumaan Kakola Span lämpöisiin altaisiin, saunoihin ja suihkuihin.

Ennen vanhaan Kakolanmäellä sijaitsi Kakolan Riviera, vankien virkistäytymispaikkana toiminut keidas. Haluamme jatkossakin tarjota Kakolan oman virkistäytymispaikan arjen keskellä, jossa voit kokea huomisen wellness-trendit jo tänään. Kakola Spa sijaitsee Kakolanmäen uumenissa, piilossa arjen kiireiltä. Matka hotellilta spahan taittuu nopeasti, sillä välimatkaa on vain noin 300 metriä. Spa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten esimerkiksi saunamaailman, elämyssuihkuja ja -altaita, hierontoja ja hoitoja. -Kakola Spa

Loppuilta omatoimista aikaa.

Sunnuntai 13.10.2024
Hidas aamu ja maittava aamiainen hotellin ravintolassa. Aamiaisen jälkeen ehdit vielä nauttia Kakolanmäen tunnelmasta tai käydä vaikkapa aamukävelyllä keskustassa. Voit myös käydä testaamassa jo nähtävyydeksi muodostuneen funikulaarin, rinnehissin, jolla pääsee esteettömästi kulkemaan Kakolanmäelle. Funikulaarin matka-aika yhteen suuntaan on noin yksi minuutti ja matkustaminen on maksutonta.

Puolen päivän maissa luovutamme huoneet, pakkaamme bussin ja lähdemme kotimatkalle.

Matkan hinta/henkilö:
249 € jaetussa kahden hengen huoneessa
299 € yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
- Kuljetus
- Lounas Urpolan kartanossa
- Majoitus 1 yö, Hotel Kakola
- Hotelliaaminen
- Kylpyläkäynti Kakola Spassa
- Opastettu Kakola-kierros

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

Alustava reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere...
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä