Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Cinderellan kyytiin!

Helsinki - Tukholma täysristeily ma - ke 23.-25.9.2024

Viking Cinderella on yksi legendaarisimmista Itämerellä risteilleistä laivoista. Viimeiset 20 vuotta laiva on ollut poissa Suomesta ja liikennöinyt Tukholman ja Maarianhaminan välillä tehden vain muutaman kesäkeikan Helsinkiin. Maaliskuussa 2024 Cinderella kuitenkin alkaa liikennöimään tuttua Helsinki-Tukholma reittiä. Ennen paluuta vuonna 1989 valmistunut ja yli 30 miljoonaa matkustajaa palvellut ikoninen alus on käynyt Naantalin telakalla uusiutumassa. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös Cinderellalla. Se tunnetaan niin bilelaivana, rakkauden laivana kuin tähtiartistienkin laivana. Lisäksi Cinderella on edelleen monen suomalaismatkustajan lempilaiva, vaikka on se on ollut monta vuotta pois. 
Laivan uusi ilme on moderni ja sinne on lisätty parivuoteellisia hyttejä sekä K18 sauna- ja allasosasto. Aluksella on neljä ravintolaa ja kaksi baaria, joista toisen erikoisuutena ovat italialaiset prosecco-kuohuviinit. Toinen on brittityylinen Admiral Hornblower's pub, joka palvelee asiakkaita yhä samassa asussa kuin vuonna 1989, jolloin laiva tuli liikenteeseen. Bilelaivan mainetta pitää yllä yökerho, jossa nähdään tähtiartisteja esiintymässä. 

Maanantai
Klo 16:00 Helsingin satama, Katajanokan terminaali. Kuljettaja noutaa matkalippunne terminaalista ja jakaa ne Teille bussissa. Laivaan nousu, 2 krs.
Klo 17:15 Laiva lähtee satamasta. Buffetpäivällinen lisämaksusta*. Ilta ja yö merellä.
Laivalla on monipuolista ohjelmaa ja useita eri esiintyjiä

Tiistai (kaikki ajat ovat paikallista aikaa!)
Meriaamiainen lisämaksusta*.
Klo 10:00 Laiva saapuu Tukholmaan Stadsgårdenin satamaan. Vanha kaupunki ja keskusta ovat kävelymatkan päässä. Hytti on käytössänne koko matkan ajan, matkatavarat voi jättää hyttiin. Laivan infossa voi vaihtaa rahaa, sieltä saa kaupungin karttoja, tietoja laivayhtiön järjestämistä kiertoajeluista jne.  
Klo 10:20 Bussi-Mannisen bussi lähtee satamasta. Bussi kuljettaa keskustaan, josta pääsee mukavasti jalkautumaan vanhaan kaupunkiin tai keskustan ostoskeskuksiin. Kuljettaja antaa ohjeet bussin kulkureitistä matkalla. Jos lähdet omatoimisesti maihin, Laivalle on palattava viim. 40 min ennen laivan lähtöaikaa!!
Klo 16:30 Laiva lähtee Tukholmasta
Buffetpäivällinen lisämaksusta*. Ilta ja yö merellä.

Keskiviikko
Meriaamiainen lisämaksusta*.
Klo 10:10 Laiva saapuu Helsinkiin
Kotimatka alkaa heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hinta/henkilö:
  95 €, B4tv ikkunaton neljän hengen hytti
115 €, B3tv ikkunaton kolmen hengen hytti
129 €, B2tv ikkunaton kahden hengen hytti, erilliset sängyt
159 €, B1tv ikkunaton yhden hengen hytti

115 €, A4tv ikkunallinen neljän hengen hytti
125 €, A3tv ikkunallinen kolmen hengen hytti
139 €, A2tv ikkunallinen kahden hengen hytti, erilliset sängyt
169 €, A1tv ikkunallinen yhden hengen hytti

Hinta sisältää:
-kuljetuksen kotipaikkakunnalta Helsingin satamaan ja takaisin 
-kuljetus Tukholmassa satamasta keskustaan ja takaisin 
-majoitus valitussa hyttiluokassa 
-risteilyohjelma
-Viking Linen polttoaine- ja päästölisämaksu

Pelkkä kuljetus/henkilö:
Kuljetus meno-paluu 60 €/hlö
Kuljetus meno-paluu 40 €/lapsi 0-5v

Hinta sisältää:
-kuljetuksen kotipaikkakunnalta Helsingin satamaan ja takaisin 
-kuljetuksen Tukholmassa satamasta keskustaan ja takaisin 

Lisämaksusta ruokailut laivalla/suunta, etukäteen ostettuna:
* buffetpäivällinen 43,50 € / aikuinen, 17 € / 12-17v, 13 € / 6-11v
* meriaamiainen 16 € / aikuinen, 8 € / 12-17v, 5 € / 6-11v
* Premium-aamiainen 23 €/ aikuinen, 12 €/ 12-17v, 9 €/ 6-11v
Lapset 1-5 vuotiaat ovat ilmaisia buffetravintoloissa vanhenpien seurassa ja ennakkoon tilatut ruokailut. Laivalla ostettuna ruokailujen hinnat ovat 1,50-4 €/lapsi 1-5v
 

HUOMIOITAVAA: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla jokaisella matkustajalla tulee olla mukanaan voimassaoleva virallinen henkilöllisyystodistus.

Alustava reitti: Virrat(vähintään 10 henkilöä)- Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi -Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.