Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa elämysmatkalle Taidekeskus Salmelaan, Mäntyharjulle! 

Pe 28.6.2024 klo 18.00 Wiipuri -ooppera, kesto noin 3 tuntia sis. väliaika

Viipurin kaupungin menetyksestä tulee kuluneeksi 80 vuotta kesäkuun 20. päivä 2024. Taidekeskus Salmela tuo menetetyn kaupungin kunniaksi Puistonäyttämölle ainutlaatuisen oopperaesityksen 28. ja 29. kesäkuuta. Kaupungin historiaa erityisesti toisen maailmansodan ajalta käsittelevä teos on ensimmäinen Viipurista tehty ooppera. Oopperan on säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut Arto Paju.

Kesällä 2024 Taidekeskus Salmelalla on ilo toteuttaa Wiipuri-oopperan täysimittaisen näyttämöproduktion kantaesitys, jonka ohjaa mm. Kansallisoopperan Oopperan kummituksesta tunnettu Tiina Puumalainen ja lavastaa hänen aisaparinsa Teppo Järvinen. Musiikista vastaa Lahden kamarikuorolla vahvistettu Salmela Festival Orchestra (joht. Arto Paju), ja lavalla nähdään neljä solistia: Tero Harjunniemi, Hanna Hoikkala, Mikael Konttinen ja Bianca Morales. Luvassa on monipuolinen historiallinen spektaakkeli — nähdään Wiipurissa!

Matkan hinta/henkilö: 155 €

Hinta sisältää:
- Kuljetus
- Ooppera-lippu B-katsomo
- Lounasbuffet Kesäheinä-ravintolassa
- Tutustuminen näyttelyihin omatoimisesti
- Väliaikatarjoilu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

Alustava reitti: Ruovesi - Orivesi - Tampere - Kangasala - Pälkäne
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.