Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa teatteriin!

La 28.9.2024 Macbeth klo 13.00

Macbeth (1606) on näytelmäkirjallisuuden hurjimpia vallanhimon kuvauksia. Shakespearen tragedia Macbethin pariskunnasta, joka tähtää hallitsijoiksi keinoja kaihtamatta, koukuttaa tarkkanäköisyydellään ja ajattomuudellaan. 

Tero Saarisen ja Otso Kauton edellinen komea Shakespeare-yhteistyö ”Hamlet – rockmusikaali” Tampereen Työväen Teatterissa nosti kehollisuuden kautta draaman tehot uudelle tasolle. Nyt ohjaajien roolit vaihtuvat: Saarinen vastaa kokonaisuudesta ja liikkeestä, Kautto sanasta. Tanssijoiden, näyttelijöiden ja jonglöörin saumattomassa yhteispelissä jokainen on sekä tekijä että teon kohde. Michael Baranin uusi ankara suomennos toimii karttana, jonka hyytävän maiseman liike paljastaa. Myös Mikki Kuntun valolavastus, Samu-Jussi Kosken puvut ja Marko Nybergin musiikki päivittävät verenkarvaan klassikon nykyhetkeen.

Matkan hinta/hlö:
* 82 €, riviltä 9-10
* 30 €, pelkkä kuljetus meno-paluu

Hinta sisältää: Kuljetus ja teatterilippu
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.
Alustava reitti: Virrat (vähintään 8 kpl)-Ruovesi - Kuru - Ylöjärvi...
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.