Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa elokuvakonserttielämykseen Helsingin Musiikkitaloon!

La 14.9.2024 klo 19.00 Myrskyluodon Maija -elokuvakonsertti Musiikkitalossa
Reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere- moottoritien rampit Helsinkiin mentäessä

Karuun ulkosaaristoon sijoittuva traaginen rakkaustarina herää henkiin, kun tammikuussa ensi-iltansa saanut Myrskyluodon Maija -elokuva esitetään Musiikkitalon valkokankailta kokonaisuudessaan Vantaan Viihdeorkesterin suuren sinfoniaorkesterikokoonpanon säestämänä.

Suuria tunteita ja paljon rakkautta sisältävän uutuuselokuvan on ohjannut Tiina Lymi ja se perustuu kirjailija Anni Blomqvistin Myrskyluoto -kirjasarjaan. Pääosissa tässä ulkosaaristoon sijoittuvassa ja tunteiden täyteisessä elokuvassa loistavat ruotsalaiset näyttelijät Amanda Jansson ja Linus Troedsson. Elokuva on Solar Filmsin tuotantoa.

Elokuvakonsertti (englanniksi Cine Concert tai Film Concert) on maailmalla vankan jalansijan löytänyt konserttimuoto. Myös Vantaan Viihdeorkesteri on esittänyt aiemmin elokuvakonsertteja mm. Harry Potter, Star Wars, Lumiukko ja Metsän tarina -elokuvista. Nyt odotamme suurella innolla uutta kotimaista elokuvaa, josta on pystytty tuottamaan myös konserttiversio. Elokuvakonsertti ei kilpaile elokuvateatterissa esitettävän elokuvan kanssa vaan tarinasta on nyt saatavilla kaksi eri elämysversiota, joista kannattaa kokea molemmat.

Musiikin uuteen Myrskyluodon Maija -elokuvaan on säveltänyt Lauri Porra. Myös Lasse Mårtensonin säveltämä ikoninen tunnussävel vuoden 1976 Myrskyluodon Maija -televisiosarjasta kuullaan konsertissa. Konsertin johtaa kapellimestari Dalia Stasevska.
-Musiikkitalo

Elokuvan kesto on 2 h 43 min, ei väliaikaa.

Paikat keskipermannolta R, permannolta B ja parvi B

Matkan hinta / henkilö:
* 119 € / keskipermanto R
* 109 € / Permanto B
* 99 € / Parvi B
Hinta sisältää: kuljetuksen ja elokuvakonserttilipun

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Kuljetus toteutetaan yhdessä Helsingin Kaupinginteatterin Moulin Rouge! -musikaalimatkan kanssa.
Alustava matkaretitti: Virrat (vähintään 10 henkilöä) - Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.