Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Porvooseen ja risteilylle Helsinkiin!

Vanha Porvoo ranta-aittoineen on yksi Suomen valokuvatuimmista kansallismaisemista ja matkailijoiden kestosuosikki. Matkailijat tulevat ihastelemaan värikkäitä puutaloja ja kävelemään kapeita mukulakivikatuja pitkin, nauttimaan kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta, ostoksille suklaakauppoihin ja pikkuputiikkeihin. Moni rauhoittuu koko jokilaakson kattavassa Kansallisessa kaupunkipuistossa. 

Lähdemme aamulla Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta kohti Hämeenlinnaa ja Porvoota. Porvooseen saavuttuamme lähdemme paikkallisoppaan johdolla kiertoajelulle ja -kävelylle Porvoon ympäristöön ja vanhaan kaupunkiin. Kuulemme Porvoon nykypäivää sekä historiaa, näemme tärkeimmät nähtävyydet ja mahdollisesti pääsemme vierailemaan Porvoon tuomiokirkkoon. Lounaan nautimme ravintola-kahvila Hanna-Mariassa ja sen jälkeen on vapaa-aikaa katsella omatoimisesti vanhan kaupungin tunnelmaa, shoppailla ja kahvitella. J.L.Runeber laiva Helsinkiin lähtee klo 16.00 ja saapuu Helsingin kauppatorille klo 19.30. Laivamatkan aikana nautimme Runebergin torttu kahvit.

Kotipaikkakunnilla olemme illalla myöhään. 

Matkan hinta/henkilö:
* 129 €, aikuinen 
* 99 €, lapsi 4-14v

Hinta sisältää: kuljetuksen, opastus Porvoossa, lounas, risteily J.L Runeberg laivalla Porvoo-Helsinki ja torttukahvit laivalla

Huomioitavaa: Matka toteutuu. Ilmoitathan ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä. 

Alustava reitti: Ruovesi - Orivesi - Tampere- moottoritien varrelta
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.