Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa teatterielämykseen Helsinkiin!

La 14.9.2024 klo 18.30 Moulin Rouge! Musikaali 
Reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere- moottoritien rampit Helsinkiin mentäessä

Moulin Rouge! Musikaali on aistillinen, näyttävä musikaalishow ja satumainen, henkeäsalpaava rakkaustarina. Musikaali vie katsojan legendaariseen 1800-luvun lopun yökerhoon Pariisiin. Kaikki on sallittua, ja kaiken saa anteeksi rakkauden nimissä, kun boheemi nuori runoilija rakastuu kauniiseen kurtisaaniin, ja kielletyt intohimot leimahtavat. Kymmenen Tony-palkintoa kahmineen Moulin Rouge! Musikaalin biisilista on pophistorian ylistysveisua. Musikaalissa kuullaan yli seitsemääkymmentä musiikkihistorian suurinta hittiä.

Tämä musikaalispektaakkeli on totuuden, kauneuden, vapauden ja ennen kaikkea rakkauden yltäkylläinen juhla. Moulin Rouge! Musikaali on hunajaista hedonismia kaikilla herkuilla. Astu sisään hekumalliseen loistoon, unohda kaikki estosi ja antaudu villiin ilonpitoon – tervetuloa Moulin Rouge! Musikaaliin! Musikaali on osa pohjoismaista yhteistuotantoa, jossa ovat mukana Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja. Perustuu Baz Luhrmannin elokuvaan Moulin Rouge. Käsikirjoitus John Logan. Oikeuksia valvoo Nordic Drama Corner.

Huom! Musikaalin roolitus julkistetaan helmikuussa 2024. Kaikkiin Moulin Rouge! Musikaalin -esitykset tekstitetään suomeksi.

Paikat katsomossa, rivit 8, 10, 11

Matkan hinta / henkilö: 135 €
Hinta sisältää: kuljetuksen ja musikaalilipun

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Kuljetus toteutetaan yhdessä Helsingin Musiikkitalon Myrskyluodon Maija -elokuvakonserttimatkan kanssa.
Alustava matkaretitti: Virrat (vähintään 10 henkilöä) - Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.