Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Kangasala-talon elämyskonsettiin!

Ti 7.5.2024 Waltteri Torikka klo 19.00, kesto 1 h, ei väliaikaa

Baritoni Waltteri Torikka ja pianotaiteilija Marko Hilpo esittävät konsertissaan Oskar Merikannon rakastetuimpia lauluja ja ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.

Suomalaisten rakastamat Merikannon ”hitit” sekä harvinaiset aarteet kietoutuvat kiehtovaksi, noin tunnin mittaiseksi musiikilliseksi kokonaisuudeksi. Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat käyneet läpi koko säveltäjän noin 160 laulua sisältävän yksinlaulutuotannon ja rakentaneet kokonaisuuden kunnioittamaan kaikkien aikojen suosituimman suomenkielisen klassisen yksinlaulusäveltäjän monipuolista tuotantoa.

Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat tehneet tiivistä musiikillista yhteistyötä ja pitäneet kymmenisen vuotta ympäri Suomea resitaaleja lied-duona sekä esiintyneet yhdessä myös muissa eri kokoisissa orkesterikokoonpanoissa.

Matkan hinta/hlö:
* 75 €,  rivit 2-3

Hinta sisältää: Kuljetus, konserttilippu ja kahvitus ennen konserttia (kahvi/tee ja täytetty croissant)
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä
Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Korkeakoski - Orivesi 
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa sekä ruoka-aineallergiat. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.