Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Tampereen Komediateatteriin!
 
La 4.5.2024 klo 19.00, Reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi Shell pysäkki
 
POKKA PITÄÄ (Keeping Up Appearances)
Maailman suosituimpiin komediahahmoihin kuuluva Hyacinth Bucket - lausutaan Bukee – saapuu Tampereen Komediateatterin lavalle.

Roy Clarken kirjoittama komedia perustuu hänen huippusuosittuun tv-sarjaansa. Ei todellakaan ole ihme, että sarjan suosio on ollut universaali, ja sen jaksoja on nähty lähes kaikkialla maailmassa. Pokka pitää kertoo hulluttelevan komedian keinoin värikylläisistä hahmoista, joista jokainen on kuin suoraan naapurista.

Kukapa meistä ei aina joskus tuntisi itseään toisia paremmaksi, ja tekisi siitä jopa numeroa… Vaikka Hyacinth Bucket onkin äärimmäisen hullunkurinen omassa yltäkylläisyydessään, hahmon piirteet ovat uskomattoman tunnistettavia.

Hyacinth saa selville, että hänen naapurinsa Emmet on alkanut vetää näytelmäkerhoa – ja yksi mielenkiintoisista rooleista olisi vapaana. Tähän rooliin Hyacinth pitää itseään täydellisenä ja saapuu paikalle suorastaan pyörremyrskyn lailla. Tilanteeseen tulee kuitenkin mutkia, kun Emmet on tarjouksesta kauhuissaan sisarensa Elisabethin kanssa. Kun soppaan pistävät lusikkansa vielä Hyacinthin värikylläiset sisarukset Rose ja Daisy sekä karskin hurmaava Onslow, alkaa teatterissa paikat toden teolla kuumentua, kun ”lady of the house” pääsee diivailemaan. Päivä muodostuu kaaokseksi. Mutta julkisivu pidetään kunnossa viimeiseen saakka.

Ohjauksesta vastaa Teatteri Imatran teatterinjohtaja Timo Rissanen.
Hyacinthin roolissa nähdään jo legendaksi muodostuneen Kumman kaa -televisiosarjan tähti Minna Koskela.

Käsikirjoitus Roy Clarke
Suomennos Joel Elstelä
Ohjaus Timo Rissanen
Lavastus Oskari Löytönen
Pukusuunnittelu Marja Liukkonen (vier.)
Rooleissa Minna Koskela, Jari Ahola, Hanna Gibson, Merja Koivula, Jere Riihinen, Leena Rousti ja Aku Sajakorpi

Arvioitu kesto 2 h 15 min, sis. väliajan

Kuva: Tampereen Komediateatteri

Matkan hinta/ henkilö: 73 €
Hinta sisältää: kuljetuksen ja teatterilipun, paikat riveillä 6-9
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä
Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi Shell pysäkki
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.