Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Helsingin Erämessuille ja Venemessuille Helsinkiin lauantaina la 8.2025! !

Venemessut ovat vesikansan oma perinteikäs kohtaamispaikka, jossa vaihtaa kokemuksia, viihtyä, vertailla ja tehdä ostoksia. Venemessuilta löydät veneiden lisäksi paljon tietoa veneilystä, purjehduksesta, kalastuksesta ja vesiurheilusta.

Messuilta löytyy myös trailereita, tarvikkeita, varusteita, veneilykohteita, laitureita ja kaikkea, mitä veneilijä tarvitsee. Venemessuilla löytyy hallikaupalla kalastustarvikkeita ja kalastusvälineitä. Teet hyviä hankintoja messuhinnalla ja saa asiantuntevaa opastusta. Ohjelmalavoilla esiintyy eturivin kalastusoppaita, jotka antavat parhaat vinkit. Ilman vesileikkejä, elämä olisi kuivaa! Uusi Aalto -alueella esitellään vauhdikkaita vesiurheilulajeja ja uutuuksia. Pääset kokeilemaan itse ja löydät kenties uuden harrastuksen.

Samalla lipulla pääsee tutustumaan myös ensikertaa Helsingin Erämessuille jossa ohjelmaa tarjotaan retkeilystä ja metsästyksestä.Tuotteitaan ja palvelujaan esittelevät näitä aihealueita edustavat yritykset.

Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla pidämme tauon. Perillä messuilla olemme noin klo 11.30 ja kotimatkalle lähdemme noin klo 16.00.

Matkan hinta/henkilö:
55 € lippu ja kuljetus, Virrat-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi
49 € lippu ja kuljetus, Tampere ja moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
45 € pelkkä kuljetus meno-paluu, Virrat-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi
35 € pelkkä kuljetus meno-paluu, Tampere ja moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
 
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 hlöä.
 
Alustava reitti: Virrat (vähintään 10 hlöä)-Ruovesi -  Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.