Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa joulukonserttiin!

Su 15.12.2024  klo Seinäjoki Sali klo 18.00
Reitti: Mänttä-Vilppula-Ruovesi-Virrat
 

Eija on jo kaikille tuttu, hehkuva laulaja, joka on ehtinyt urallaan tehdä jo vaikka ja mitä. Pitkä ura musiikin parissa on kestänyt jo yli 30 vuotta. Eija on urallaan tehnyt tuhansia niin tanssikeikkoja kuin konsertteja. Eija kruunattiin vuonna 2012 tangokuningattareksi, ja tästä jatkui hänen tiensä yhdeksi historiamme upeimmista artisteista. 
Pasi on taas uusimpia kuninkaallisia, hänet kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 2023. Pasi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo paljon. Hän on myös virassa oleva Harjavallan kanttori, laulunopettaja ja hänen tummasointinen äänensä taipuu jopa ooppera-aarioihin. Tänä kesänä hän toteutti ensimmäisen oman "Kesän lapsi"-kiertueen, ja sai ihan mieletöntä palautetta ympäri Suomen.
 
Nämä kaksi sydämellistä laulajaa toteuttavat nyt ensimmäisen yhteisen kiertueen, ja mitenkäs muuten, kuin molempien rakastaman joulun ympärille rakentaman Joulukonsertin kera. Kiertue kiertää 21 paikkakunnalla ympäri Suomea, ja luvassa on joulun tunnelmaa, sykähdyttäviä duettoja, ja myös Eijan & Pasin yhteinen Joulun henki-kappale. Molempien läsnäolo ja äänensointunsa luovat konserttisaleihin, ah niin ihanan kauniin tunnelman.
 Konsertissa heillä on mukana neljä upeaakin upeampaa muusikkoa (rummut  Mika Lilja, koskettimet Juha Maunu, basso Pertti Jalonen ja kitara Marko Karhu), joiden stemmalaulu artistien takana ei jää keneltäkään huomaamatta. Koskettavaa, ja niin kaunista!

Matkan hinta / henkilö: 69 €
Hinta sisältää: kuljetuksen ja konserttilipun

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.
Alustava matkaretitti: Mänttä-Vilppula-Ruovesi-Virrat
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.