Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa koko perheen syyslomaretkelle Ähtäriin!

Ähtäri Zoo on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto, joka tarjoaa iloa ja oivalluksia eläinten parissa. Lähde mukaan retkelle luonnon ihmeelliseen maailmaan!

Ähtäri Zoo on tunnettu erityisesti pandoista ja karhuista, mutta nähtävillä on myös monia muita jännittäviä lajeja niin Skandinaviasta kuin Aasiastakin. Eläinpuiston luonnonmukaisessa ympäristössä asustaa yli 50 eri eläinlajia, kuten ahma, susi, ilves sekä erittäin uhanalaiset pikkupandat, lumileopardi ja takini eli härkägemssi.

Eläinpuiston helppokulkuinen reitti kulkee kauniin luonnon keskellä. Matkan varrella sijaitsee lasten leikkipaikkoja ja mukavia taukopaikkoja, joissa voi pysähtyä nauttimaan eväitä ja paistamaan makkaraa. Reitin varrella sijaitsee myös kesäaikaan palvelevat Kaakkolammen kesäkahvio, kahvilalaiva Lokki ja Farmin kahvila. Ähtäri Zoon Kotieläintila esittelee maatilan elämää ja eläimiä.

Pandatalosta löydät isopanda Lumin ja Pyryn lisäksi tasokkaan Deli&Cafén herkkuineen ja pandatuotteineen. Lisää matkamuistoja on myynnissä Zoo Shopissa. Pandatalon kahvila-ravintola palvelee syyslomaviikolla klo 10-18.

-Visit Lakeus

Jättiläispandat Lumi ja Pyry palaavat ennenaikaisesti kotimaahansa Kiinaan vielä tämän vuoden puolella. Pandat ovat nähtävissä 20.10. saakka ja pandatalo sulkeutuu 21.10. Vielä ehdit näkemään nämä upeat eläimet Ähtärissä ja toivottamaan niille turvallista kotimatkaa. Tervetuloa Mannisen matkaan koko perheen voimin!

Lähdemme aamulla bussilla kohti Ähtäriä. Perillä Ähtärissä olemme noin klo 12.00. Kuljettaja noutaa pääsyliput ja jakaa ne matkalaisille. Sen jälkeen on omatoimista aikaa tutustua rauhassa Pandataloon, ulkoilma-alueeseen, Ähtäri Zoohon, kotieläintila Farmiin sekä ruokailla ja ostaa matkamuistoja. Kotimatkalle lähdemme klo 16.00.

Varaathan paikkasi 10.10.2024 mennessä.

Matkan hinta/henkilö:
89 € aikuinen
55 € lapsi 3-14 v
20 € lapsi alle 3 v

Hinta sisältää: kuljetus ja sisäänpääsylippu eläinpuistoon, Farmille ja Pandataloon

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Alustava reitti: Orivesi - Tampere - Ylöjärvi - Kuru - Ruovesi - Virrat
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.