Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa IskelmäGaalaan Nokia Arenalle!

Pe 14.2.2025 IskelmäGaala 2024 klo 19.00 – Nokia Arena, Tampere

Iskelmä Gaala tulee taas – tervetuloa vuoden vauhdikkaimpiin bileisiin Nokia Arenalle! Gaalassa jaetaan Iskelmän vuosiäänestyksen palkinnot ja esiintymässä on upea kattaus maamme suosituimpia artisteja.

Tapahtumaa ehdittiin viettää vuodesta 2007 alkaen Tampere-talon Isossa salissa, ja vuonna 2022 gaala skaalautui areenakokoon uudelle Nokia Arenalle. Gaalassa palkitaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas- ja läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye, vuoden iskelmä ja vuoden viihdyttäjä.

Tästä gaalasta ei tähtisadetta puutu - Nokia Arenan lavalla gaalan tähtinä nähdään Suomen iskelmätaivaan kirkkaimmista tähdistä mm. Behm, Elasinen, Kuumaa, Olli Halonen, Portion Boys, Suvi Teräsniska ja Vesterinen. Eikä siinä vielä kaikki, sillä lisää huippuesiintyjiä julkaistaan myöhemmin. 

Matkanhinta/ henkilö:
109 € - paikat katsomossa ikärajaton A1-B1 rivi 16-17
129 € – paikat katsomossa B5-B6 rivillä 20-21
30 € – kuljetus, meno-paluu

Hinta sisältää: bussikuljetuksen ja gaalalipun

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.
Alustava matkaretitti: Virrat (min. 8 hlö)-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi…
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.