Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa puutarhamatkalle Tukholmaan!

Pohjoismaiden johtavat puutarhamessut. Täydellinen paikka puutarha-, kasvi- ja viljelyintoilijalle, olet sitten harrastelija tai alan ammattilainen. Messuilla on kasvien ja puutarhatarvikkeiden lisäksi tarjolla runsas määrä mm. kalusteita, vaatteita, ruokaa ja erilaisia hyvinvointipalveluita.
Menomatkalla seilataan Viking Linen Gabriellalla ja paluussa Turkuun upealla Viking Glory laivalla. Merimatkoilla ehtii herkutella buffetissa sekä shoppailla tutut tuotteet ja sesongin uutuudet.

Torstai 27.3.2025
Lähdemme matkaan iltapäivällä Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta kohti Helsinkiä. Matkalla pidämme tauon. Perillä satamassa kuljettaja noutaa maihinnousukortit terminaalista ja jakaa ne Teille bussissa. Lipuissa näkyy myös hyttinne numero. Laiva lähtee Helsingin Katajanokalta klo 17.15.
Majoittuminen hytteihin ja mahdollisuus lisämaksusta ostaa buffetillallinen. Ilta aikaa tutustua m/s Gabriella laivan palveluihin. 

Perjantai 28.3.2025
Laiva saapuu Tukholmaan seuraavana aamuna klo 10.00 (paikallista aikaa) Lähdemme laivasta tavaroineen ulos ja nousemme tuttuun bussiin terminaalissa. Matka jatkuu Tukholman aamuruuhkassa Tukhoman messukeskukseen Älvsjönhön noin 10 km Viking linen terminaalista. Messuilla on paljon ideoita puutarhaan ja parvekkeelle, kodin sisustusta, upeita kokonaisuuksia ja tietenkin paljon ostettavaa. Paikanpäällä on mahdollisuus myös omakustantaiseen lounaaseen. Iltapäivällä siirrymme  puutarhamyymälään Tukholman lieppeille ja klo 20.00 Viking Glory laiva lähtee kohti Turkua. Majoittumien hytteihin ja mahdollisuus lisämaksusta buffetillalliseen. 

Lauantaina 29.3.2025
Meriaamiainen lisämaksusta. Laiva saapuu Turun satamaan klo 07.35 ja lähdemme välittömästi kohti kotipaikkakuntia. 

Matkan hinta/henkilö :
Inside Four 4 sisähytti neljälle 195 €
Inside Four 3 sisähytti kolmelle 229 €
Insiden Four 2 sisähytti kahdelle 269 €
Insiden Four 1 sisähytti yhdelle 369

Seaside Four ikkunallinen hytti 4, neljälle 225 €
Seaside Four ikkunallinen hytti 3, kolmelle 249 €
Seside Four ikkunallinen hytti 2, kahdelle 290 €
Seaside Four ikkunallinen hytti 1, yhdelle 429 €

Hinta sisältää: Bussikuljetus koko matkan ajan, laivamatka valitussa hyttiluokassa Helsinki -Tukholma -Turku, pääsymaksu Puutarhamessuille

Lisämaksusta, etukäteen varattuna ja maksettuna:
* Meriaamiainen 18 €/aikuinen
* Premium aamiainen 23 €/aikuinen
* Buffetpäivällinen meno klo 17.30, 43 €/aikuinen
* Buffetpäivällinen paluu klo 20.00, 39 €/aikuinen

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere...

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. 
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.