Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Alavuden Tuurin kylään!

Tuuri on tunnelmaltaan ainutlaatuinen kauppakylä, jossa sijaitsee Suomen suosituin matkailukohde – Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy. Sen lisäksi Tuurissa on kuutisenkymmentä erikoisliikettä ja palveluyritystä.

Kauppakylä on palvelukokonaisuus vertaansa vailla. Edulliset hinnat, runsaat valikoimat ja hyvä asiakaspalvelu takaavat parhaan asiakastyytyväisyyden ja miellyttävän shoppailukokemuksen. Ostosten ohella voit nauttia myös alueen monipuolisista ravintolapalveluista. Kyläkaupassa on kiinnitetty erityistä huomiota elämyksellisyyteen ja viihtyvyyteen – ostettavaa, katsottavaa ja tekemistä on siis koko perheelle vauvasta vaariin.

Taianomainen Jäämaailma jälleen Kyläkaupan Keskustorilla!
Jäämaailman rakentamisessa pääteemana on aina kierrätys eli siinä hyödynnetään aiemminkin Kyläkaupan visualistien käytössä olleita materiaaleja ja elementtejä. Kierrätysmateriaalien käyttö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Jäämaailma olisi samanlainen kuin aiemmin – päinvastoin. Se on jälleen uudenlainen ja entistäkin upeampi. Jäämaailman hienot yksityiskohdat, näyttävä valaistus ja tunnelmallinen äänimaailma houkuttelevat viettämään siellä pitkiäkin toveja – katsottavaa ja ihmeteltävää riittää kaikenikäisille. Jäämaailma on otollinen paikka myös kuvien ottamiseen – kuvia voi jakaa muiden ihasteltavaksi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tägejä #kyläkauppa ja #jäämaailma.

Aikataulu ja reitti:
klo 9:15 Mänttä, linja-autoasema
klo 9:25 Vilppula, Pukinlammin pysäkki
klo 10:00 Ruovesi, linja-autoasema
klo 10:30 Virrat, ent. Teboilin pysäkki

Perillä Tuurissa olemme noin klo 11:30-16:00.

Matkan hinta/henkilö:  20 €

Hinta sisältää: kuljetus

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Matka maksetaan kuljettajalle käteisellä bussiin noustessa.

Reitti: Mänttä - Vilppula - Ruovesi - Virrat...