Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa elämyskonserttiin Tallinnaan!

9.-10.6.2024 Justin Timberlake konsertti Tallinnan Laululavalla

Memphisissä Tennesseessä syntynyt Timberlake on viettänyt suurimman osan elämästään valokeilassa. Hyvät näyttelijätaidot näkyivät jo nuorena, kun hän esiintyi suosituissa paikallisissa TV-ohjelmissa, kuten Star Search ja Mickey Mouse Club, jossa hän jakoi lavan muiden nousevien tähtien, kuten Britney Spearsin ja Christina Aguilera kanssa. Timberlaken todellinen huomio alkoi kuitenkin 1990-luvun lopulla poikabändistä NSYNC, joka on myynyt yli 70 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti ja jättänyt vahvan jäljen popkulttuuriin.

Matkaan lähdemme maanantai-aamuna. Ajamme Tampereen kautta Helsinkiin Länsisatamaan, josta Tallink Megastar laiva lähtee klo 10.30 kohti Tallinnaa. Saavumme Tallinnaan klo 12.30, jonka jälkeen bussi kuljettaa matkalaiset Viru-hotellille, matkatavarat saadaan hotellin säilytykseen. Hotelliin kirjautuminen alkaa klo 15./16.00. Ajan voi käyttää esim. ruokaillen jossakin hotellin ravintoloista tai tutustuen kaupunkiin. Bussikuljetus konserttiin lähtee hotellilta klo 17.00. (Portit aukeavat Laululavalla klo 17.00). Konsertin jälkeen omatoiminen paluu hotellille (noin 3 km). 

Viru on kautta aikojen ollut symboli ja virstanpylväs, legenda, jossa tunnet kaupungin aidon rytmin. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen. Täältä saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja TripAdvisorin suosituksesta ”pakollinen” KGB-museo hotellin 23. kerroksessa. Nämä kaikki saman katon alla.

Tiistai-aamuna aamiainen on tarjolla hotellin Merineitsi-ravintolassa, klo 07.00 – 11.00. Huoneiden luovutus ja tavaroiden pakkaaminen bussiin klo 11.00. Satamassa on mahdollista käydä vielä ostoksilla ja tuliaisostokset tulevat mukavasti bussissa melkein kotiovelle asti. Paluumatkalle Tallinnasta lähdetään Tallinkin MyStar laivalla klo 13.30, Helsinkiin saavutaan klo 15.30. Kotimatka alkaa heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hinta/henkilö:
*255 € jaetussa kahden hengen  Standart-huoneessa
*345 € yhden hengen Standart-huoneessa

Hintoihin sisältyy:
- Bussikuljetukset Suomessa ja Tallinnassa
- Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
- Hotellimajoitus, Sokos Hotel Viru, 1 yö
- Hotelliaamiainen

Lisämaksusta etukäteen varattuna ja maksettuna:
- Myöhäinen aamiainen laivalla, 25,50 €/hlö
- Buffetpäivällinen laivalla, 30,50 €/hlö
- Justin Timberlake -konserttilippu 95 €/hlö

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan passi tai henkilökortti.

Alustavat reitti: Ruovesi - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiiin.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.