Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Tarttoon!

Viron henkinen pääkaupunki Tartto on eteläisen Viron keskus ja maan toiseksi suurin kaupunki. Tartto on kuuluisa yliopistostaan, lukuisista museoistaan ja menneisyydestään hansakaupunkina. Myös kaupungin halki virtaava Ema-joki antaa sille oman ilmeensä. Hotel Dorpat on upea, tasokas hotelli joka sijaitsee Tartton sydämessä joen rannalla. Hotellissa on 205 huonetta jotka on kaikki varustettu nykyaikaisin mukavuuksin. Hotellin 1. kerroksessa on terveys- ja hyvinvointikylpylä, jossa luontaishoitoja, hierontaa sekä kylpylä-, kauneus- ja terveyshoitoja (mm. kampaaja, mani- ja pedikyristi sekä kosmetologi). Hotellissa on oma ravintola. Katso myös www.dorpat.ee

Matkaan lähdemme torstai aamulla. Laivamatka Helsingistä Tallinnaan taittuu Tallinkin Mystar laivalla. Tallinnassa bussi odottaa terminaalin edessä ja matka jatkuu sieltä välittömästi kohti Tarttoa. Saavumme  Tarttoon Dorpat hotellille iltapäivällä. Iltapäivä ja ilta on vapaata aikaa.

Perjantaina aamiainen on tarjolla hotellin ravintolassa klo 07.00-10.00. Bussikuljetus messuille lähtee hotellilta klo 10.00. Iltapäivällä palataan takaisin hotellille. Ilta on vapaata aikaa.

31. Maamess-tapahtuma Tartossa tarjoaa jälleen paljon nähtävää ja koettavaa. Tapahtuma kerää vuosittain yli 30 000 vierailijaa ja lähes 400 näytteille asettajaa useista eri maista. Maamess pitää sisällään neljä monipuolista tapahtumaa; Kansainvälisen maatalousnäyttelyn, kansainvälisen puu- ja metsätalousnäyttelyn, elintarvikemessut sekä puutarhanäyttelyn.

Lauantaina aamiainen tarjolla klo 07.00-11.00. Aamupäivällä ehtii vielä halutessaan ja omatoimisesti messualueelle tai kaupungille ostoksille. Matkalle kohti Tallinnaa lähdetään puolenpäivän maissa. Tallinnassa on vielä aikaa ostoksille ennen laivaan astumista. Laivamatka Tallinnasta Helsinkiin tehdään mukavasti Tallinkin Mystar aluksella alkaen klo 16.30. Laiva rantautuu Helsinkiin klo 18.30. Kotiin lähdemme ajelemaan heti maihinnousun jälkeen.

Matkahinta/henkilö:
* 349 €, kahden hengen huoneessa 
* 449 €, yhden hengen huoneessa

Sisältyy:

- Bussikuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
- Majoitus kahden hengen standart huoneessa Dorpat hotellissa 2 yötä
- Aamusauna ja -uinti AURA vesikeskuksessa
- Aamiaiset hotellissa
- laivamatkat kansipaikoin meno-paluu
- Messulippu perjantaille

Lisämaksusta etukäteen ostettuna:
- Delight buffetaamiainen laivalla menomatkalla 25 €/hlö
- Delight buffetlounas laivalla paluumatkalla 30,50 €/hlö

Huomioitavaa: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on yhteensä vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen henkilöllisyystodistus, mahdollisesti myös koronapassi sekä täysirokotussarja. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa. 
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.