Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa JouluJolla5 -risteilylle Tallinnaan!

Tälläkin kertaa seura on iloista ja esiintyjät Suomen kärkikaartia. Suomirockin kivijalka, Olli Hermanilla vahvistunut Popeda saa tällä kertaa seurakseen hurjassa nousukiidossa olevan Portion Boysin, Suomidiscon uudet peruspilarit Pasin ja Anssin sekä kotimaisen iskelmän suursuosikin Kake Randelinin. Huippubändien lisäksi menomatkaa maustavat risteilyn isäntä Esko Eerikäinen, pubin puolella DJ:n luoma Dirlandaa-fiilis ja diskossa aamukuuteen jatkuvat pikkujoulurytkeet. Diskon sulkiessa ovensa DJ virittää saman tien pubissa aamujatkot käyntiin. Aamu jatkuu vinyylibrunssilla, jonka jälkeen livemusiikin diggailu jatkuu, jorataan DJ:n tahdissa, lauletaan karaokea, pelataan säilykekinkku-bingoa ja syödään tukeva lounas sekä tehdään jouluostoksia laivan myymälöissä

Jollalla jollataan 22-tuntia putkeen!

Laivalla on monipuolinen ravintolatarjonta. Grande Buffet tarjoaa herkullisia ruokia useissa ruokapisteissä (mm. antipasto-vihannes- ja herkullinen kalatori) ja ruoan kanssa tarjolla on olutta, viiniä ja virvoitusjuomia sekä kahvia ja teetä jälkiruokapöytien herkkujen kanssa. Muita ravintoloita löytyy myös kattavasti: The Chef's Kitchen, Grill House, Fast Food 25 h sekä Coffee & Co. -kahvila, joka tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® -teetä.

Saunaosastolla on perinteisen saunan lisäksi turkkilainen sauna ja poreallas. Saunavieraita palvelee myös saunabaari. Kesäisin voi juomat nautiskella ulkona Sun Barissa jossa on 60 terassipaikkaa.

Victoria I lähtee Helsingin Länsisatamasta klo 18.35 ja saapuu Tallinnaan klo 22.00. Ilta ja yö vietetään laivalla, seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla maissa Tallinnassa klo 8.00-12.10 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00. Halutessaan voi koko päivän viettää laivalla, hytti on käytössä koko matkan ajan.

Passitarkastuksia Virossa ei ole, pyydettäessä on henkilöllisyys pystyttävä todistamaan joko voimassa olevalla passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa. 

Hinnat/henkilö:

B4 (sisähytti neljälle), 139 €
B3 (sisähytti kolmelle), 163 €
B2 (sisähytti kahdelle), 189 €

A4 (ikkunallinen hytti neljälle), 173 €
A3 (ikkunallinen hytti kolmelle), 205 €
A2 (ikkunallinen hytti kahdelle), 233 €

Pelkkä bussikuljetus meno-paluu 50 €/henkilö

Hintoihin sisältyy:
- Bussikuljetukset Suomessa 
- Laivamatkat valitussa hyttiluokassa
- JouluJolla 5 -risteilyohjelma
- TallinkSiljan polttoainelisämaksu
- TallinkSiljan päästölisämaksu

Lisämaksusta:
Ruokailut laivoilla etukäteen varattuna:
- Joulubuffet-päivällinen:
* 46 €/aikuinen * 20 €/lapsi 12-17v
- Meriaamiainen: 
* 19 €/aikuinen * 9 €/lapsi 12-17v
-Erikoisaamiainen
* 24,50 €/aikuinen * 12 €/lapsi 12-17v
- Buffetlounas
* 29,50 €/aikuinen * 16 €/lapsi 12-17v

Risteilyn virallinen ikäraja on 18 vuotta.

HUOMIOITAVAA: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla jokaisella matkustajalla tulee olla mukanaan voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa.

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi -Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.