Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa risteilemään viihdelaiva Viking Gracella!

Upea, vihreitä arvoja kunnioittava ja hiljainen risteilyalus Viking Grace liikennöi iltalaivana reitillä Turku‒Tukholma. Merimatkalla ehdit herkutella sekä shoppailla tutut tuotteet ja sesongin uutuudet. Meriloma kutsuu!

Matkaan lähdemme iltapäivällä kotipaikkakunnilta kohti Turkua. Matkalla pidämme tauon. Perillä satamassa kuljettaja noutaa maihinnousukortit terminaalista ja jakaa ne Teille bussissa. Lipuissa näkyy myös hyttinne numero. Laiva lähtee Turusta klo 20.55 ja palaa takaisin seuraavana päivänä klo 19.50. Risteily on ns. miniristeily, jonka aikana laivasta ei poistuta maihin. Kotimatkalle lähdemme heti laivan saavuttua satamaan.

Matkan hinta/henkilö :
Inside Four 4 sisähytti neljälle 69 €
Inside Four 3 sisähytti kolmelle 79 €
Insiden Four 2 sisähytti kahdelle 89 €
Insiden Four 1 sisähytti yhdelle 125 €

Seaside Four ikkunallinen hytti 4, neljälle 75 €
Seaside Four ikkunallinen hytti 3, kolmelle 85 €
Seside Four ikkunallinen hytti 2, kahdelle 99 €
Seaside Four ikkunallinen hytti 1, yhdelle 145 €

Hinta sisältää: Bussikuljetus Turun satamaan meno-paluu, risteily valitussa hyttiluokassa, Viking Line polttoainelisä

Pelkkä kuljetus, meno-paluu 45 €/henkilö.

Lisämaksusta:
* Meriaamiainen 15 €/aikuinen, 8 €/lapsi 12-17 v, 5 €/lapsi 6-11 v
* Viking buffetillallinen klo 21.15;   38 €/aikuinen, 13 €/lapsi 12-17 v, 8 €/lapsi 6-11 v
* Viking buffetpäivällinen klo 17.30 ; 38 €/aikuinen, 13 €/lapsi 12-17 v, 8 €/lapsi 6-11 v
Alle 6 vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi vanhempien seurassa. 

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere...

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Huomioittehan ikäsäännöt; alle 21-vuotias pääsee risteilylle ainoastaan yli 30-vuotiaan henkilön majoittuessa samaan hyttiin tai lapset vanhempiensa seurassa. Lisätietoja ikärajoista: https://www.vikingline.fi/fi/suomi/varaa-maksa-muuta/hyva-tietaa/ikarajat/ Huom! Matkustusasiakirjat tarkistetaan kaikilta matkustajilta 28.3.2022 alkaen Suomen ja Ruotsin välisessä liikenteessä, voimassa 30.6.2023 asti. Suomen kansalainen voi matkustaa Ruotsiin ilman passia tai virallista henkilökorttia, mutta henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan jollain muulla tavoin, esim. ajokortilla. 
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.