Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa teatteriin!

Pe 14.4.2023 klo 19.00 Elena Ferranten - Hylkäämisen päivät, Frenckell -näyttämö

Eräänä tavallisena päivänä, ihan tavallisen päivällisen päätteeksi Olgan mies ilmoittaa tarvitsevansa omaa aikaa. Hän muuttaa pois kotoa, ja myöhemmin selviää, että hänellä on toinen nainen. Vielä myöhemmin Olgalle selviää, kuka uusi nainen on. Olga sukeltaa syvyyksiin. Hän hajoaa, vihaa, vertailee, kostaa, raivoaa, tuhoaa, repii, haukkoo happea, tukehtuu, mokaa, sekoilee, unohtaa lapsensa, hylkää itsensä, katoaa, löytyy ja hapuilee, kunnes lopulta saa itsensä palaset uuteen järjestykseen.

”Näytelmä on tulvillaan vauhtia, se on kuin toimintatrilleri”, kertoo ohjaaja Liisa Mustonen. ”Se on tiheä ja intensiivinen, se on hurja ja kauhea, mutta myös todella hauska ja tunnistettava.”

Hylkäämisen päivät on maailmankuulun menestyskirjailijan Elena Ferranten varhaistuotantoon kuuluva teos, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa näyttämöllä.
Rooleissa nähdään Mari Turunen, Tomi Alatalo, Ville Mikkonen, Elina Hietala ja Henry Hanikka. Ensi-ilta on 8.2.2023 Frenckell-näyttämöllä

Matkan hinta/henkilö: 65 €
Sisältää: kuljetuksen ja teatterilipun

Alustava reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Korkeakoski-Orivesi
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.