Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa elämysristeilylle!

Lähde ja varmista elämyksellinen risteily täynnä upeaa euroviisuhuumaa! Risteilyllä ohjelmassa mm. Euroviisu-disko, Euroviisu-DJ:t (Werneri, FirstRank, QXRONNY), Euroviisu-karaoke (KJ Ville) ja Glitter-Bar. Menomatkalla Helsingistä 24.8. esiintymässä Käärijä (FIN), Hanna Pakarinen (FIN) ja Lindsay Dracass (UK), paluumatkalla Tukholmasta 25.8. Robin Bengtsson (SWE) ja Slavko (MNE) sekä 24.-26.8. Jukka K. Drag Show. Mikä tärkeintä, risteily on täynnä Euroviisufaneja ja loistavaa tunnelmaa.

Torstai 24.8.2023
Lähdemme Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta kohti Helsinkiä ja Olympiaterminaalia, josta Silja Symphony laiva lähtee klo 17.00 kohti Tuhkholmaa. Majoittuminen laivan Promenade 2-4 hengen hytteihin. Promenade hyttien ikkunat ovat promenade tapahtumakäytävälle. Lisämaksusta illallinen buffetravintolassa. Omatoimista tutustumista laivan palveluihin ja Euroviisu ohjelmaan. Hytit ovat käytössä koko risteilyn ajan. 

Perjantai 25.8.2023
Meriaamiainen lisämaksusta. Laiva saapuu Tukholmaan klo 10.00 paikallista aikaa. Laivan infossa voi vaihtaa ruotsin kruunuja ja sieltä saa myös kaupungin karttoja. Mannisen bussill kuljetus halukkaille satamasta Tukholman keskustaan ja takaisin satamaan. Silja Symphony lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 16.45 paikallista aikaa. Illallinen buffetravintolassa lisämaksusta. Omatoimista tutustumista laivan palveluihin ja Euroviisu ohjelmaan. 

Lauantai 26.8.2023
Meriaamiainen lisämaksusta. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10.30. Kotimatkalle lähdemme heti maihinnousun jälkeen. 

Matkan hinta/henkilö:
165 €, Promenade hytti neljälle
177 €, Promenade hytti kolmelle
199 €, Promenade hytti kahdelle
280 €, Promenade hytti yhdelle

70 €, 6-11 vuotiaat lapset, ilman omaa vuodepaikkaa, sis. kuljetus ja Siljan polttoainelisä
50 €, 0-5 vuotiaat lapset, ilman omaa vuodepaikkaa, sis. kuljetus
50 €, aikuiset pelkkä kuljetus lähtöpaikkakunta-Helsinki-lähtöpaikkakunta meno-paluu

Hintaan sisältyy: kuljetus Mannisen bussilla Suomessa ja Tukholmassa, risteily Promenade luokan hytissä, risteilyohjelma, Siljan polttoainelisä

Lisämaksusta/suunta/henkilö:
*Meriaamiainen: 18 €/aikuinen, 9 €/12-17v nuori, 7 €/6-11v lapsi
*Buffetillallinen: 45 €/aikuinen, 18 €/12-17v nuori, 14 €/6-11v lapsi
Lapsi 0-5v syö ilmaiseksi kahden aikuisen seurassa. 

Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere-..

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Huomioittehan ikäsäännöt; alle 21-vuotias pääsee risteilylle ainoastaan yli 30-vuotiaan henkilön majoittuessa samaan hyttiin tai lapset vanhempiensa seurassa. Lisätietoja ikärajoista: https://www.vikingline.fi/fi/suomi/varaa-maksa-muuta/hyva-tietaa/ikarajat/ Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.