Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Alavuden Tuurin kylään!

Tuuri on tunnelmaltaan ainutlaatuinen kauppakylä, jossa sijaitsee Suomen suosituin matkailukohde – Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy. Sen lisäksi Tuurissa on kuutisenkymmentä erikoisliikettä ja palveluyritystä.

Kauppakylä on palvelukokonaisuus vertaansa vailla. Edulliset hinnat, runsaat valikoimat ja hyvä asiakaspalvelu takaavat parhaan asiakastyytyväisyyden ja miellyttävän shoppailukokemuksen. Ostosten ohella voit nauttia myös alueen monipuolisista ravintolapalveluista. Kyläkaupassa on kiinnitetty erityistä huomiota elämyksellisyyteen ja viihtyvyyteen – ostettavaa, katsottavaa ja tekemistä on siis koko perheelle vauvasta vaariin.

Rallin arvosarjoihin kuuluva F-cup käynnistyy 11.2.2023 Tuuri Rallin -merkeissä. Alavuden Urheiluautoilijoiden isännöimän kilpailun keskuspaikkana toimii Keskisen kyläkauppa Tuurissa. Tuuri Rallista on rakennettu kompakti paketti. Kaikki rallin keskeiset toiminnat, erikoiskokeita lukuun ottamatta, on sijoitettu Suomen suurimman tavaratalon tontille Tuuriin. Rallissa päästellään neljä erikoiskoetta, joille kertyy mittaa yhteensä 57 kilometriä. Kahden pätkän jälkeen kilpailijat tekevät mutkan huoltopaikalle. Kaikki erikoiskokeet ovat yhteen kertaan ajettavia. Kilpailutoimisto on veljekset Keskisen kyläkaupan ruokapuodin aulassa. Rallin lähtö- ja maalipaikka ovat kyläkaupalla ja kaupan tontilla on myös rallin huoltotauko. Ensimmäinen kilpailupari lähtee reitille iltapäivällä klo 13:01. Ensimmäiset kilpailijat ovat takaisin maalipaikalla vajaata neljää tuntia myöhemmin, Tuuri rallin sihteeri Hanna Onnela kertoo.

 

Aikataulu ja reitti:
klo 10.00 Mänttä, linja-autoasema
klo 10.10 Vilppula, Pukinlammin pysäkki
klo 10.40 Ruovesi, linja-autoasema
klo 11.10 Virrat, Matkahuolto/Teboil

Perillä Tuurissa olemme noin klo 12:00-16:00.

Matkan hinta/henkilö:
Mänttä-Vilppula 25 €
Ruovesi - Virrat 20 €

Hinta sisältää: kuljetus

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Matka maksetaan kuljettajalle käteisellä bussiin noustessa.

Reitti: Mänttä - Vilppula - Ruovesi - Virrat...