Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa aina yhtä ihastuttavaan Tallinnaan!

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu, mutta silti niin tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet. Tallinna on jatkuvasti muuttuva kaupunki mielenkiintoisine ja erilaisine puolineen. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, kulttuurista, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästa. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa, kuten vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni, trampoliinikeskus sekä tietenkin uusi keksintökeskus Proto.

Torstai 18.5.2023
Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta. Ajelemme Helsinkiin, josta Tallink Megastar laiva lähtee klo 13.30 kohti Tallinnaa. Saavumme Tallinnaan klo 15.30 ja maihinnousun jälkeen Tallinnassa bussi kuljettaa matkalaiset Sokos Hotel Viruun, jossa majoitumme mukavasti kapungin sydämeen.

Viru on kautta aikojen ollut symboli ja virstanpylväs, legenda, jossa tunnet kaupungin aidon rytmin. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen. Täältä saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja TripAdvisorin suosituksesta ”pakollinen” KGB-museo hotellin 23. kerroksessa. Nämä kaikki saman katon alla.

Majoittumisen jälkeen voit vaihtaa vapaalle ja heittäytyä nauttimaan Tallinnan tunnelmasta sekä monipuolisesta tarjonnasta.

Perjantai 19.5.2023
Aamiainen hotellilla. Omatoimista  tutustumista Tallinnassa. 

Lauantai 20.5.2023
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen omatoimista aikaa käydä vaikkapa ostoksilla tai vanhassa kaupungissa. Tallink MyStar lähtee takaisin Helsinkiin klo 13.30 ja saapuu perille klo 15.30. Kotimatka jatkuu Länsisatamasta heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hinta/henkilö:
289 € jaetussa kahden hengen Standart-huoneessa
359 € yhden hengen huoneessa Standart-huoneessa

309 €, jaetussa kahden hengen Superior-huoneessa 
399 €, yhden hengen huoneessa Superio-huoneessa 

Hintaan sisältyy:
- Kuljetus Suomessa ja Tallinnassa
- Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki
- Majoitus, 2 yötä Sokos Hotel Virussa
- Hotelliaamiainen x2

Lisämaksusta etukäteen varattuna:
- Buffetlounas meno-ja  paluumatkalla, 29 €/aikuinen

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan virallinen henkilöllisyystodistus, passi tai henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa.

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere - moottoritien rampit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Tallink Silja on ottanut käyttöön polttoainelisämaksun. Polttoainelisämaksu tällä matkalla on 6 €/hlö. Lisäämme polttoainelisämaksun laskulle automaattisesti.