Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Venemessuille Helsinkiin lauantaina 11.2.2023 !

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 23 Båt tuo Helsingin Messukeskukseen kesän merkit ja aloittaa uuden kauden. Esittelyssä uutuusvenemallit, satoja erikokoisia ja -hintaisia veneitä luksusjahdeista, kalastusveneisiin ja soutuveneistä näppäriin day cruisereihin sekä kaikki mitä olet halunnut tietää veneilystä, kalastuksesta, sukelluksesta ja muista vesiharrastuksista. Luvassa tarinoita, työnäytöksiä ja vinkkejä, lavalla huippupuhujia. Lisää vain vesi.

Messuilta löytyy myös trailereita, tarvikkeita, varusteita, veneilykohteita, laitureita ja kaikkea, mitä veneilijä tarvitsee. Venemessuilla löytyy hallikaupalla kalastustarvikkeita ja kalastusvälineitä. Teet hyviä hankintoja messuhinnalla ja saa asiantuntevaa opastusta. Ohjelmalavoilla esiintyy eturivin kalastusoppaita, jotka antavat parhaat vinkit. Ilman vesileikkejä, elämä olisi kuivaa! Uusi Aalto -alueella esitellään vauhdikkaita vesiurheilulajeja ja uutuuksia. Pääset kokeilemaan itse ja löydät kenties uuden harrastuksen.

Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla pidämme tauon. Perillä messuilla olemme noin klo 11.30 ja kotimatkalle lähdemme noin klo 17.00.

Matkan hinta/henkilö:
51 € lippu ja kuljetus, Virrat-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi
46 € lippu ja kuljetus, Tampere ja moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
40 € pelkkä kuljetus meno-paluu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Alustava reitti: Virrat (vähintään 6 hlöä)-Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.