Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa messuille Helsinkiin!

MP-messuilta löydät moottoripyörät, mopot, skootterit, ajovarusteet ja -tarvikkeet sekä motoristin palvelut. Messuilla on myös suuri sisäkoeajorata, ja tietenkin vauhdikasta ohjelmaa. Messuilla on edustettuna hyvä kattaus merkkejä uutuusmalleineen: Aprilia, Benelli, BMW, Can-Am, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Polaris, Segway, Triumph, Vespa, Zero ja Zhenhua. 

MP Moottoripyörämessujen Tie Vie -matkailualueella voit tutustua motoristikahviloihin, kokoontumisajoihin, laiva- ja lauttareitteihin sekä motoristeille sopiviin hotelleihin ja muihin majoitusvaihtoehtoihin. Esillä on myös motoristikerhoja. Yritykset ja yhdistykset esittelevät palveluitaan ja kohteitaan kotimaassa sekä ulkomailla. Messuilla törmäät myös muihin motoristeihin, joiden kanssa voit jakaa matkavinkkejä ja -suunnitelmia

- MP 23 Moottoripyörämessut

Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla pidämme tauon. Perillä messuilla olemme noin klo 11.30 ja kotimatkalle lähdemme noin klo 16.30.

Matkan hinta/henkilö:
57 € lippu ja kuljetus, Ruovesi-Orivesi
52 € lippu ja kuljetus, Tampere ja moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
40 € pelkkä kuljetus meno-paluu

Huomioitavaa: Matka toteutuu.

Alustava reitti: Ruovesi - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.