Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Alavuden Tuurin kylään!

Tuuri on tunnelmaltaan ainutlaatuinen kauppakylä, jossa sijaitsee Suomen suosituin matkailukohde – Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy. Sen lisäksi Tuurissa on kuutisenkymmentä erikoisliikettä ja palveluyritystä.

Kauppakylä on palvelukokonaisuus vertaansa vailla. Edulliset hinnat, runsaat valikoimat ja hyvä asiakaspalvelu takaavat parhaan asiakastyytyväisyyden ja miellyttävän shoppailukokemuksen. Ostosten ohella voit nauttia myös alueen monipuolisista ravintolapalveluista. Kyläkaupassa on kiinnitetty erityistä huomiota elämyksellisyyteen ja viihtyvyyteen – ostettavaa, katsottavaa ja tekemistä on siis koko perheelle vauvasta vaariin.

Matkapäivänämme Ravintola OnnenKiven yläkerrassa järjestetään Kyläkaupan perinteiset Päivätanssit klo 13-17. Päivätanssit järjestää Eläkeliiton Petäjäveden yhdistys. Liput 12 €, ostetaan paikan päältä. Päivätanssien tanssittajat julkaistaan edellisellä viikolla Kyläkaupan mainossivuilla Ykköset -lehdessä sekä Kyläkaupan tarjoukset -sivuilla.

Aikataulu ja reitti:
klo 10.00 Mänttä, linja-autoasema
klo 10.10 Vilppula, Pukinlammin pysäkki
klo 10.40 Ruovesi, linja-autoasema
klo 11.10 Virrat, Matkahuolto/Teboil

Perillä Tuurissa olemme noin klo 12:00-16:00.

Matkan hinta/henkilö:
Mänttä-Vilppula 25 €
Ruovesi - Virrat 20 €

Hinta sisältää: kuljetus

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Matka maksetaan kuljettajalle käteisellä bussiin noustessa.

Reitti: Mänttä - Vilppula - Ruovesi - Virrat...