Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa aurinkolomamatkalle!

Monipuolinen Gran Canaria tarjoaa lomaelämyksiä jokaiseen makuun. Saaren aurinkoisessa eteläosassa vietät mutkatonta lomaa upeista rannoista ja liikuntamahdollisuuksista nauttien, pohjoisen upea suurkaupunki Las Palmas viehättää puolestaan niin kulttuurin ystävää kuin ostoksille suuntaavaa matkailijaa. Eloisassa ja vilkkaassa Puerto Ricossa nautitaan Gran Canarian varmimmasta auringosta. Lomapäivää vietetään hotellien viihtyisillä uima-altailla ja aallonmurtajan suojaamalla rannalla. Elämä vilisee keskustan ostoskeskuksen ympäristössä ja rannan tuntuman ravintoloissa.
************************************************************************************************************************
 
Gloria Palace Amadores Thalasso € Hotel****. Kaupunkiin 2.8 km ja Amadoroksen rannalle 800 m.
https://www.aurinkomatkat.fi/kanariansaaret/puerto-rico-gran-canaria/gloria-palace-amadores-thalasso-hotel
Tyylikäs ja moderni hotelli sijaitsee huikealla paikalla kalliolla. Hotellialueelta avautuu upea merinäköala alas sinisenä hohtavalle Atlantille. Monipuoliset palvelut tarjoava hotelli sopii aikuiseen makuun. Tilavista huoneista on osittaiset näköalat merelle. Silmiä hivelevän näköalan allasalueella on kaksi lämmitettyä uima-allasta ja lastenallas. Hotellin yhteydessä toimii tasokas spa, jossa käytössäsi on sauna, sisäallas sekä tasokkaat thalassoterapiahoidot ja rentouttavat hieronnat. Hotellista on kätevä hissiyhteys suoraan rannan kävelykadulle, jolta käsin pääset helposti Puerto Ricon keskustaan ja hienohiekkaiselle Amadoreksen rannalle.

Hinta: 1.995 €/henkilö, kahden hengen huone ja parveke, osittainen merinäköala aamiaisella
(suihku, wc, parveke ja osittainen merinäköala, sohvasta saa lisävuoteen aikuiselle tai kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle)

Lisämaksusta: 
*Puolihoito 184 €/henkilö/2 viikkoa
*All Inclusive 588 €/henkilö/2 viikkoa
*Lentoateriat: aamiainen 16 €/henkilö/suunta ja päivällinen 20 €/henkilö/suunta
*Lentokoneistuinpaikat 50-80 €/henkilö meno-paluu
*huone yhdelle 2559 €/henkilö 2 vikkoa aamiaisella

**************************************************************************************************************************
  

Huoneistohotelli Marina Bayview ****. Kaupunkiin 1,7 km ja rannalle 700 m.        https://www.aurinkomatkat.fi/kanariansaaret/puerto-rico-gran-canaria/marina-bayview
Hotellista avautuvat upeat satama- ja merinäkymät hurmaavat. Viihtyisään hotelliin ovat tervetulleita vähintään 16-vuotiaat lomalaiset. Hyvin hoidettu huoneistohotelli sijaitsee rauhallisella paikalla vuoren rinteessä, Puerto Ricon sataman yläpuolella. Allasalueella voit virkistäytyä lämmitetyssä maisemauima-altaassa ja nauttia auringosta, joka paistaa altaalle koko päivän. Huoneistot ovat hyvin varustettuja ja merelliseen henkeen sisustettuja ja ne sijaitsevat kolmessa eri rakennuksessa. Hotellin tiloissa on pieni kuntoiluhuone satamanäköaloineen. Lähistöllä on tennis- ja vesiurheilukeskus. Koska hotelli sijaitsee rinteessä, on hotellialueella ja ympäristössä korkeuseroja ja portaita.

Hinta:
*1.829 €/henkilö, kaksio kahdelle terassi, ei aterioita. (keittosyvennys, suihku, wc ja terassi, sohvasta saa lisävuoteen)
*1.869 €/henkilö, kaksio kahdelle parveke ja osittainen merinäköala, ei aterioita. (keittosyvennys, suihku, wc ja parveke ja osittainen merinäköala, sohvasta saa lisävuoteen.)
Tämän hotellin huoneistoja ei myydä yhdelle hengenlle.

Lisämaksusta: 
*Buffetaamiainen 124 €/henkilö/ 2 viikkoa
*Lentoateriat: aamiainen 16 €/henkilö/suunta ja päivällinen 20 €/henkilö/suunta
*Lentokoneistuinpaikat 50-80 €/henkilö meno-paluu

**************************************************************************************************************
 

Holiday Club Puerto Calma ***+. Kaupunkiin 750 m ja rannalle 750 m
https://www.aurinkomatkat.fi/kanariansaaret/puerto-rico-gran-canaria/holiday-club-puerto-calma
Holiday Club Puerto Calma -hotellissa lomailet upeiden satamanäköalojen koristamissa maisemissa. Hotellin lämminhenkisessä tunnelmassa viihtyvät niin perheet kuin ystäväseurueetkin. Viihtyisissä huoneistoissa majoittuu helposti neljä henkeä, ja hyvin varustetun keittiönurkkauksen ansiosta omatoiminen ruuanlaitto sujuu jouhevasti. Lähin ruokakauppa on 100 m:n päässä hotellista. Hotellin ravintola tarjoaa myös aamiaista buffetpöydistä, iltaisin voit tilata ruokia listalta. 3. kerroksen allasalueella palvelee allasbaari, josta saat virkistävien juomien lisäksi myös välipalaa.
Allasalueella nautitaan auringosta lämmitetyn uima-altaan ja lastenaltaan ympärillä. Käytössäsi on myös hieronta- ja kauneudenhoitopalvelut. Mikäli vuokraat auton, saat hotellilta ilmaisen pysäköintipaikan. Puerto Ricon keskustan palvelujen ääreen kävelet kymmenessä minuutissa, iltaisin ikimuistettavan shown tarjoaa hotellialueelle näkyvä auringonlasku.

Hinta:
*1.400 €/henkilö, kaksio kahdelle parveke, ei aterioita (keittosyvennys, suihku, wc ja parveke, sohvasta voi sijata lisävuoteen kahdelle)
Tämän hotellin huoneistoja ei myydä yhdelle hengelle. 

Lisämaksusta: 
*Buffetaamiainen 126 €/henkilö/ 2 viikkoa
*Lentoateriat: aamiainen 16 €/henkilö/suunta ja päivällinen 20 €/henkilö/suunta
*Lentokoneistuinpaikat 50-80 €/henkilö meno-paluu

****************************************************************************************************************
Hinnat sisältävät: kuljetuksen Helsinki-Vantaa lentoasemalle ja takaisin, hotellimajoitus valitussa hotellissa ja huonetyypissä 2 viikkoa, Finnairin lennot Helsinki-Las Palmas-Helsinki, yksi käsimatkatavara 8 kg/hlö ja yksi kirjattava matkatavara enintään 23 kg/hlö, Gran Canarialla lentokenttäkuljetukset hotelliin ja lentokentälle, Aurinkomatkojen suomenkielinen opaspalvelu, Bussi-Mannisen matkanjohtajan palvelut, kaikki tiedossa olevat verot ja maksut:

Lentoaikataulu:
Helsinki - Las Palmas klo 08.20 - 12.50 
Las Palmas - Helsinki klo 13.50 - 22.05 

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on väihintään 20 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai henkilökortti. Muista ottaa matkavakuutus, kun olet saanut ennakkolaskun. 
Vastuullinen matkanjärjestäjä Aurinkomatkat Oy ja Bussi-Manninen 

Ennakkolasku 250 €/henkilö, tulee maksuun 30.10.2022. Loppusuoritus joulukuun 2022 lopussa. 

Alustava matkareitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere-..