Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa risteilemään upealla Viking Gracelle!

Viking Linen Turun risteilyt  tunnetaan länsirannikon viihteen ykkösestradina, eikä syyttä. Vuorokauden tähtiristeilyt lähtevät Turusta päivittäin. Mukana on suosittuja kotimaisia artisteja, rakastettua musiikkia ja uskomaton tunnelma. Tällä risteilyllä esiintyy Vilma Alina ja tansseja tahdittaa Rosette Trio.

Matkaan lähdemme iltapäivällä kotipaikkakunnilta kohti Turkua. Matkalla pidämme tauon. Perillä satamassa kuljettaja noutaa maihinnousukortit terminaalista ja jakaa ne Teille bussissa. Lipuissa näkyy myös hyttinne numero. Laiva lähtee Turusta klo 20.55 ja palaa takaisin seuraavana päivänä klo 19.50. Risteily on ns. miniristeily, jonka aikana laivasta ei poistuta maihin. Kotimatkalle lähdemme heti laivan saavuttua satamaan.

Matkan hinta/henkilö :
Inside Four sisähytti neljälle 47 €
Inside Four 3 sisähytti kolmelle 50 €
Insiden Four 2 sisähytti kahdelle 54 €
Piccolo-hytti yhdelle  56 €  (ikkunaton minihytti yksi alasänky ja pieni yläsänky)

Seaside Four ikkunallinen hytti neljälle 50 €
Seaside Four ikkunallinen hytti kolmelle 54 €
Seside Four ikkunallinen hytti kahdelle 60 €

Hinta sisältää: Bussikuljetus Turun satamaan meno-paluu, risteily valitussa hyttiluokassa

Pelkkä kuljetus, meno-paluu 40 €/henkilö.

Lisämaksusta:
* Meriaamiainen 12 €/aikuinen, 8 €/lapsi 12-17 v, 5 €/lapsi 6-11 v
* Buffetlounas 24 €/aikuinen, 13 €/lapsi 12-17 v, 8 €/lapsi 6-11 v
* Buffetpäivällinen 34 €/aikuinen, 13 €/lapsi 12-17 v, 8 €/lapsi 6-11 v

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere...

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Huomioittehan ikäsäännöt; alle 21-vuotias pääsee risteilylle ainoastaan yli 30-vuotiaan henkilön majoittuessa samaan hyttiin tai lapset vanhempiensa seurassa. Lisätietoja ikärajoista: https://www.vikingline.fi/fi/suomi/varaa-maksa-muuta/hyva-tietaa/ikarajat/
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.