Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Helsinkiin!

ANTTI TUISKU NOUSEE OLYMPIASTADIONIN LAVALLE 9.9.2022! 

Alustavat matkareitit: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi –  Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

Suomen kirkkain pop-tähti Antti Tuisku tekee oman Bailantai-konsertin Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla syyskuussa 2022. Bailantaista tulee näyttävä spektaakkeli ja maailmanluokan show. Konsertti on ikärajaton.

Edellisellä, kevään 2018 Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueella Antti Tuiskun näki peräti 60 000 ihmistä. Menestyksekkään kiertueen jälkeen ensi kesänä avattava uudistettu Olympiastadion tuntuu luontevalta paikalta tulla takaisin. Oma stadionkonsertti on myös ollut Antin haaveissa niin kauan kun hän muistaa.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Antti Tuisku on myös palkittu kuudella Emma-pystillä.

Matkan hinta/henkilö: 35 € meno-paluu, 30 € yhdensuuntainen matka

Hinta sisältää: Kuljetus

Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistakaahan, että sähköpostiosoitteenne on oikein lomakkeella. Aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.