Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa tammikuiseen Tallinnaan!

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu, mutta silti niin tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet. Tallinna on jatkuvasti muuttuva kaupunki mielenkiintoisine ja erilaisine puolineen. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, kulttuurista, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästa. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa, kuten vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni, trampoliinikeskus sekä tietenkin uusi keksintökeskus Proto.

Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta. Ajelemme Helsinkiin, josta astumme laivaan kohti Tallinnaa. Maihinnousun jälkeen Tallinnassa bussi kuljettaa matkalaiset Sokos Hotel Viruun, jossa majoitumme mukavasti kaupungin sydämeen. Ennen sisäänkirjautumista n. klo 15.00 on hetki omatoimista aikaa käydä ostoksilla tai kävelyllä kaupungilla.

Viru on kautta aikojen ollut symboli ja virstanpylväs, legenda, jossa tunnet kaupungin aidon rytmin. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen. Täältä saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja TripAdvisorin suosituksesta ”pakollinen” KGB-museo hotellin 23. kerroksessa. Nämä kaikki saman katon alla.

Majoittumisen jälkeen voit vaihtaa kunnolla vapaalle ja heittäytyä nauttimaan Tallinnan tunnelmasta sekä monipuolisesta tarjonnasta. Paluumatkapäivän aamuna nautitaan vielä hotelliaamiainen klo 07.00-11.00 ennen huoneiden luovutusta. Laiva lähtee takaisin Helsinkiin klo 13.30, joten päivällä on vielä hetki omatoimista aikaa kaupungilla. Kuljettaja antaa ohjeet laivaan noususta matkan aikana. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin klo 15.30, josta jatkamme matkaa takaisin kotipaikkakunnille heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hinta/henkilö:
199 € jaetussa kahden hengen huoneessa
225 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin sisältyy:
- Bussikuljetukset Suomessa ja Tallinnassa
- Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
- Hotellimajoitus, Sokos Hotel Viru, 1 yö
- Hotelliaamiainen

Lisämaksusta etukäteen varattuna:
- Myöhäinen aamiainen laivalla 21.1.2023, 20 €/hlö
- Buffetpäivällinen laivalla 22.1.2023, 29 €/hlö

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan passi tai henkilökortti.

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiiin.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Tallink Silja on ottanut käyttöön polttoainelisämaksun. Uusi lisämaksu koskee uusia varauksia. Polttoainelisämaksu tällä matkalla on 6 €/hlö. Lisäämme polttoainelisämaksun laskulle automaattisesti.