Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Helsinkiin!

Sunrise Avenuen uran ja samalla Euroopan-jäähyväiskiertueen viimeisestä konsertista tulee kaksipäiväinen juhla. Olympiastadionin kaksi toisistaan erilaista keikkaa tulevat sinetöimään yhtyeen mittavan uran. Euroopan-jäähyväiskiertueen viimeinen konsertti nähdään uudistetulla Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 15. elokuuta 2020. Yhtye pääsee esiintymään ensimmäisenä artistina uudistetulle Olympiastadionille. Erityisesti bändin tarttuvat stadionhitit ovat kuin luotu koettavaksi isoilla areenoilla.

Vuonna 2002 perustettu ja 2006 debyyttilevynsä ”On The Way To Wonderland” julkaissut Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen viittä julkaistua studioalbumia ja kokoelmalevyä on myyty maailmanlaajuisesti lähes 3 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2017 päivänvalonsa nähnyt viides studioalbumi ”Heartbreak Century” nousi suoraan julkaisunsa jälkeen Saksan albumilistan ykköseksi ja on myynyt Saksan lisäksi myös Suomessa kultaa. Yhtye ehti kerätä uransa aikana kulta- ja platinalevyjä eri maista yhteensä 58 kappaletta.

Yhtye tunnetaan parhaiten hiteistään “Hollywood Hills”, ” I Don’t Dance”, ” Forever Yours” ja ”Fairytale Gone Bad”. Yhtye on huomioitu lukuisia kertoja sekä kotimaisilla että kansainvälisillä musiikkialan palkinnoilla.

Matkan hinta/henkilö: 35 € meno-paluu, 30 € yhdensuuntainen matka
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistakaahan, että sähköpostiosoitteenne on oikein lomakkeella. Aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.
Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere – moottoritien pysäkit matkalle Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.