Tietoja matkasta

 

Amerikkalainen groove metal -yhtye Lamb Of God sekä saksalainen thrash metal yhtye Kreator konsertoivat Helsingin jäähallin Black Boxissa. 
Saksalaista Kreatoria väitetään yhdeksi eurooppalaisen thrashmetallin tärkeimmistä yhtyeistä.

Vuonna 1990 Burn The Priest -nimisenä Virginian Richmondissa perustettu Lamb Of God on aikanaan Panterasta ja Machine Headista alkaneen New Wave Of American Heavy Metal -aallon keskeisimpiä yhtyeitä. Vuonna 1999 nimensä muuttanut yhtye murtautui kotimaassaan suursuosioon vuosien 2003 ja 2004 kultalevymyynteihin yltäneillä As the Palaces Burn ja Ashes of the Wake -albumeilla, mistä saakka se on pitänyt pintansa amerikkalaisen metallin etulinjassa.
Saksalaisten thrash-jättien ”The Big Teutonic 4” -nelikkoon lukeutuvaa Kreatoria voi perustellusti väittää jopa eurooppalaisen thrashmetallin tärkeimmäksi yhtyeeksi. Vuodesta 1984 saakka armotonta, nihilististä thrashia piiskannut yhtye joutui 1990-luvulla luomaan nahkansa, mutta silloinkin vaikeuksista entistä ehompana noussut veteraanibändi on esimerkiksi vuoden 2017 tammikuussa Saksan albumilistan piikkipaikalle nousseella Gods Of Violence- albumilla osoittanut nykyään olevansa kovemmassa ja tinkimättömämmässä vedossa kuin ikinä.

Lamb of God (USA), Kreator (DE) - State Of Unrest Tour

Matkan hinta/henkilö: 
* 35 € meno-paluu
* 30 €, yhteensuuntaan

Hinta sisältää: kuljetus meno-paluu tai yhteensuuntaan

Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Alustava reitti: Ruovesi – Orivesi – Tampere…
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.