Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa hotelli- ja teatterimatkalle Turkuun!

Lähde mukaan marraskuiselle hotellimatkalle kauniiseen Turkuun rentoutumaan uudistetun hotellin palveluiden äärelle ja viihtymään musikaalielämyksen pariin. Yövymme kaupungin sydämessä ja illalla nautimme Hiljaiset sillat -musikaalista Turun kaupunginteatterissa.

Torstai 10.11.2022
Lähdemme matkaan aamupäivällä kotipaikkakunnilta. Matkalla pidämme tauon. Perillä Turussa olemme iltapäivällä ja majoitumme Scandic Hotel Hamburger Börsin uudistettuihin huoneisiin kauppatorin vierelle.

Upea ja ikoninen Hamburger Börs on palvellut vieraitaan Turun kauppatorin vierellä jo vuodesta 1894. Uusi, hienostunut ja moderni hotelli tarjoaa rauhallisen majoituksen uudisrakennuksessa. Osa huoneista suuntautuu torille päin, osa rauhalliselle sisäpihalle. Sisäpihan puoleinen uudisrakennus kunnioittaa tyyliltään 1900-luvun alun arkkitehtuurin piirteitä. Siellä sijaitsee vastaanotto, aula, iso lounge-tila sekä hotellin monipuolinen ravintolatarjonta. Ravintola, lämmitetty talvipuutarha sekä ulkoterassi löytyvät katutasosta ja Börs Katto -baari isoine kattoterasseineen 9. kerroksesta. Mukavuutta vierailuun tuo myös tyylikäs saunaosasto ja kuntoiluhuone. Hotellin jugend-ajan suojellussa osasta löytyy kokous- ja juhlatilat. -Scandic Hotel Hamburger Börs

Majoittumisen jälkeen nautimme buffetpäivällisen hotellin ravintolassa. Illalla siirrymme bussilla Turun kaupungiteatteriin, jossa musikaali Hiljaiset sillat alkaa klo 19.00. Esityksen jälkeen palaamme hotellille bussilla, jonka jälkeen on omatoimista aikaa viettää iltaa kaupungilla tai hotellin palveluista nauttien.

Yksi aikamme intohimoisimmista tarinoista kuvaa musikaalimuodossa Francescan salamarakastumista ja siitä seuraavaa vaikeaa valintaa. Pysyäkö kotiäitinä vai antautuako tuntemattomalle tulevaisuudelle valokuvaaja Robertin kanssa? Sydän on kiinnittynyt perheeseen, mutta Robertin sytyttämää roihua ja avoimena odottavan maailman kutsua on vaikea vastustaa. 

Hiljaisten siltojen katkeransuloinen rakkaustarina on tuttu vuonna 1992 ilmestyneestä Robert James Wallerin romaanista (The Bridges of Madison County) ja vuoden 1995 samannimisestä elokuvasta, jota tähdittivät Meryl Streep ja Clint Eastwood. Musikaaliversio näki päivänvalon vuonna 2013 ja sitä on esitetty myös Broadwaylla. Suomen kantaesityksen ohjaa kotimaisen musikaalin kiistaton kärkinimi Samuel Harjanne. Päärooleissa Francescana ja Robertina nähdään upeaääniset Maria Ylipää ja Jonas Saari. Muun esiintyjäkaartin muodostavat Akseli Ferrand, Marika Huomolin, Linda Hämäläinen, Anna-Maija Jalkanen, Stefan Karlsson, Julius Martikainen, Peter Nyberg, Lasse Pajunen, Kirsi Tarvainen ja Reeta Vestman. Musiikin sovituksesta vastaa Eeva Kontu. - Turun Kaupunginteatteri

Perjantai 11.11.2022
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen on vielä myös aikaa tutkia Turun keskustaa ja hotellin ympäristöä. Luovutamme huoneet, pakkaamme bussin ja lähdemme kotimatkalle aamupäivällä.

Matkan hinta/henkilö:
239 € jaetussa kahden hengen huoneessa
294 € yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
- Bussikuljetus
- Hotellimajoitus, 1 yö, Scandic Hotel Hamburger Börs
- Päivällinen hotellin ravintolassa
- Hotelliaamiainen
- Musikaalilippu, Hiljaiset sillat, Turun kaupunginteatteri (paikat katsomossa permannolla riveillä 12 ja 13)
- Kuljetus teatteriin meno-paluu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere...
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Kuva 1: Turun Kaupungin Teatteri
Kuva 2: Scandic Hotels / Annabelle Antas
Kuva 3: Scandic Hotels / Annabelle Antas