Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa aina yhtä ihastuttavaan Tallinnaan! MATKA TOTEUTUU!

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu, mutta silti niin tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet. Tallinna on jatkuvasti muuttuva kaupunki mielenkiintoisine ja erilaisine puolineen. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, kulttuurista, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästa. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa, kuten vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni, trampoliinikeskus sekä tietenkin uusi keksintökeskus Proto.

Lauantai 27.8.2022
Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta. Ajelemme Helsinkiin, josta astumme laivaan kohti Tallinnaa. Maihinnousun jälkeen Tallinnassa bussi kuljettaa matkalaiset Tallink Spa & Conference hotelliin, jossa majoitumme mukavasti lähellä satamaa sekä keskustan ja vanhan kaupungin palveluita ja nähtävyyksiä.

Tallinnan vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Tallink Spa & Conference -hotellissa yhdistyvät kaikki, mitä tarvitaan niin mukavaan lomaan. Sinua odottavat viihtyisät hotellihuoneet, kodikas ravintola sekä kauneus- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman. Hotellin sauna- ja vesikeskus Aqua Spa on mukava paikka rentoutua ja viihtyä kaikenikäisille.

Majoittumisen jälkeen voit vaihtaa vapaalle ja heittäytyä nauttimaan Tallinnan tunnelmasta sekä monipuolisesta tarjonnasta.

Sunnuntai 28.8.2022
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen omatoimista aikaa käydä vaikkapa ostoksilla tai vanhassa kaupungissa. Tallink Megastar lähtee takaisin Helsinkiin klo 16.30 ja saapuu perille klo 18.30. Kotimatka jatkuu Länsisatamasta heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hinta/henkilö:
189 € jaetussa kahden hengen huoneessa
235 € yhden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:
- Kuljetus Suomessa ja Tallinnassa
- Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki
- Majoitus, 1 yö Tallink Spa & Conference Hotel
- Hotelliaamiainen
- Kylpylän ja saunaosaston käyttö

Lisämaksusta etukäteen varattuna:
- Myöhäinen aamiainen menomatkalla, 19 €/hlö
- Buffetlounas paluumatkalla, 27 €/hlö

Huomioitavaa: Matka toteutuu. Tällä matkalla tarvitaan virallinen henkilöllisyystodistus, passi tai henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Tallink Silja on ottanut käyttöön polttoainelisämaksun. Uusi lisämaksu koskee uusia varauksia, jotka tehdään ajalla 10.5.–31.8. ja joiden matkustusaika on 10.5.–31.12.2022. Polttoainelisämaksu tällä matkalla on 4 €/hlö. Lisäämme polttoainelisämaksun laskulle automaattisesti.