Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa aina yhtä ihastuttavaan Tallinnaan!

Muutama huone vapaana! Varaathan paikkasi viimeistään 1.7.2022 mennessä!

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu, mutta silti niin tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet. Tallinna on jatkuvasti muuttuva kaupunki mielenkiintoisine ja erilaisine puolineen. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, kulttuurista, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästa. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa, kuten vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni, trampoliinikeskus sekä tietenkin uusi keksintökeskus Proto.

Maanantai 11.7.2022
Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta. Ajelemme Helsinkiin, josta astumme laivaan kohti Tallinnaa. Maihinnousun jälkeen Tallinnassa bussi kuljettaa matkalaiset Sokos Hotel Viruun, jossa majoitumme mukavasti kapungin sydämeen.

Viru on kautta aikojen ollut symboli ja virstanpylväs, legenda, jossa tunnet kaupungin aidon rytmin. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen. Täältä saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja TripAdvisorin suosituksesta ”pakollinen” KGB-museo hotellin 23. kerroksessa. Nämä kaikki saman katon alla.

Majoittumisen jälkeen voit vaihtaa vapaalle ja heittäytyä nauttimaan Tallinnan tunnelmasta sekä monipuolisesta tarjonnasta.

Tiistai 12.7.2022
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen omatoimista aikaa käydä vaikkapa ostoksilla tai vanhassa kaupungissa. Tallink MyStar lähtee takaisin Helsinkiin klo 13.30 ja saapuu perille klo 15.30. Kotimatka jatkuu Länsisatamasta heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hinta/henkilö:
195 € jaetussa kahden hengen huoneessa
229 € yhden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:
- Kuljetus Suomessa ja Tallinnassa
- Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki
- Majoitus, 1 yö Sokos Hotel Virussa
- Hotelliaamiainen

Lisämaksusta etukäteen varattuna:
- Myöhäinen aamiainen menomatkalla, 19 €/hlö
- Buffetlounas paluumatkalla, 27 €/hlö

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan virallinen henkilöllisyystodistus, passi tai henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Tallink Silja on ottanut käyttöön polttoainelisämaksun. Uusi lisämaksu koskee uusia varauksia, jotka tehdään ajalla 10.5.–31.8. ja joiden matkustusaika on 1.5.–31.12.2022. Polttoainelisämaksu tällä matkalla on 4 €/hlö. Lisäämme polttoainelisämaksun laskulle automaattisesti.

 

MATKUSTUS SUOMESTA VIROON

1.4.2022 alkaen suomalaiset ja muut EU-maiden kansalaiset pääsevät matkustamaan Suomesta Viroon ilman koronatodistuksia tai karanteenia.
Myös maskipakko on poistunut Virosta ja Viron lipun alla liikennöiviltä laivoilta.

 

MATKUSTUS VIROSTA SUOMEEN

FINENTRY-palvelun käyttöä suositellaan sujuvoittamaan maahantuloa. 

Suomeen pääsee matkustamaan Virosta esittämällä jonkin seuraavista todistuksista: 

  • Täysi rokotesarja (2 rokotetta)
  • Viimeisen kuuden (6) kuukauden aikana sairastettu koronavirus
  • Enintään 72 h vanha negatiivinen koronatesti

Yhden rokotuksen saaneiden tulee käydä koronatestissä 3-5 vuorokautta maahantulon jälkeen, ja täysin rokottamattomilta edellytetään lisäksi ennakkotestitodistusta tai testiä maahan tullessa.

Aluehallintoviraston määräämät terveysturvallisuustoimenpiteet koskevat kaikkia Suomeen ulkomailta saapuvia matkustajia. Näin ollen myös Suomen kansalaisilla ja Suomessa pysyvästi asuvilla tulee olla mukanaan jokin yllä mainituista todistuksista.

Todistuksia tai testejä ei edellytetä vuonna 2007 tai sen jälkeen syntyneiltä.