Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Nokian kesäteatteriin!

Ke 31.7.2024 Kievarin salaisuus klo 18.30

Tämä kuvitteellinen tarina tapahtuu ”iloisella” 20-luvulla. Keskellä Hämeen sydänmaita sijaitsee kaksikerroksinen viihtyisä, mutta jo parhaat päivänsä nähnyt Metsätien kievari.
Suomeen jo kauan sitten rantautunut Beata Liivinmaalta on ostanut huutokaupasta kievarin pitäjän oikeudet. Synnyinseudultaan paetessaan on hän siepannut mukaansa vain orvoksi jääneen sisarentyttärensä Kaarinin. Mutta siitä kaikesta on jo aikaa…
Aikuistuttuaan on Kaarin ryhtynyt hoitamaan kievaria varmoin, vaikka ei aina niin ”laillisin” ottein. Beata sen sijaan viettää ansaittuja eläkepäiviään yläkerran parvekkeella. Kun kaikuna menneisyydestä rahisee vanhassa gramofonissa Tosca-valssi…

”Sä kaukaa saavuit, maasta vieraiden. Vain vaiti ollen, mä sinua katselin. Silloin tunsin, kuin silta katseiden, johdattaa toivojaa, vaikka sanat on vieraitakin.”

Naisten elämään ei ole mahtunut muuta kuin työ. Vilskettä kievariin tuovat yöpyvät ja hevosia vaihtavat matkustajat. Hollimiehet, keittäjä ja aputyttö saavat paiskia hommia olan takaa.

Voimaan astunut kieltolaki aiheuttaa kuitenkin päänvaivaa Kaarinille. Matkustajat tarvitsevat tuloryypyn ja aterian painikkeeksi vähän muutakin, ruokaa sulattavaa. Joten naisten on pakko turvautua salakuljettajiin, jotka hoitavat -kovaa teetä- tähänkin kaukaiseen, metsäisen tien varrella olevaan kievariin.
Svingin ja bluesin saattamana saapuu myös esiintymiskiertueellaan oleva orkesteri ja tanssitytöt. Illanvietto syntyy kuin itsestään.

Matkan hinta/ henkilö: 70 €
Hinta sisältää: kuljetuksen, teatterilipun ja väliaikakahvit

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Ruoka-aineallergiasta ilmoita Lisätiedot-kohdassa. 
Alustava reitti: Kolho - Mänttä - Vilppula - Ruovesi - Kuru
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.