Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Joulun tunnelmaan!

La 9.12.2023 Reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere

Lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsingin seutua. Ensimmäisenä vierailukohteena on Riihimäellä HAVI outlet, jossa on paljon erilaisia kynttilöitä sekä kattaustuotteita erikoishintaan. Sieltä ajamme Villa Weiste tehtaanmyymälään Vantaalle, mikä yksi vanhimmista joulukoristeiden valmistajista - tänä päivänä Pohjoismaiden ainoa. Upeiden joulukoristeiden lisäksi valikoimissa on myös kattava sisustusmallisto kauniiseen kotiin ympäri vuoden. Villa Weisteeltä jatkamme matkaa Vantaalle Fazerin vierailukeskukseen nauttimaan lounaan ja teemme myös näyttelykierroksen oppaan johdolla. Näyttelykierroksella kuullaan Fazerin historiaa ja  nykypäivää, lopuksi saamme karkkimaistiaiset ja ostosaikaa ihanassa kaupassa. Kotimatkalle lähdemme noin klo 16.30.
 
Matkan hinta / henkilö:
* 69 €, aikuinen 
* 59 €, lapsi 3-14v
* 40 €, lapsi 0-2v

Hintaan sisältyy: kuljetus, Fazerilla lounas buffetpöydästä ja opastetty näyttelykierros sekä karkkimaistiaiset, tutustumiskohteet Villa Weiste ja Havi Outlet.

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 26 henkilöä. Ystävällisesti ilmoita ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä, lomakkeelle "Lisätietoja" kohtaan.