Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Ylläksen ruskaan!

Kysy vapaista huoneista toimistoltamme puh. 03-4864700!

Ylläksellä on loistavat ulkoilumahdollisuudet. Ylläksen alue muodostuu seitsemästä tunturista ja kahdesta perinteisestä kylästä. Tunturin molemmin puolin sijaitsevat kylät ovat tunturin pohjoispuolella sijaitseva Äkäslompolo ja eteläpuolella sijaitsevat Ylläsjärvi. Molemmista kylistä löytyy runsaasti majoitus, ruokailu- ja illanvietto, ohjelmapalvelu ja ostosmahdollisuuksia. Pallas - Yllästunturin kansallispuiston puhdas ja kaunis luonto sekä vaihteleva maasto tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

Äkäslompolossa sijaitseva Ylläskaltio tarjoaa mutkattoman majoituksen saunallisissa ja savuttomissa huoneissa sekä tuhdit ruokailut buffet-pöydästä.

Lauantai 10.9.2022
Ajomatka Ylläkselle kestää kokopäivän ja hotellissa olemme illalla. Matkalla pidämme taukoja sopivin väliajoin (2 x kahvitauko ja 1 x lounastauko omakustantainen), jotta matka ei käy rasittavaksi. Ylläkselle saavuttuamme majoitumme 2-4 hengen huoneisiin. Päivällinen hotellin ravintolassa.

Sunnuntai 11. – perjantai 16.9.
Aamiaiset (klo 07.00-10.00) ja päivällinen (alk. klo 17.00) hotellin ravintolassa. Omatoimista retkeilyä ja vaellusta Ylläksen merkatuilla kävelypoluilla.

Lauantai 17.9.
Lähdemme kotimatkalle aamiaisen jälkeen aamulla klo 08.00.
Matkalla pidetään taukoja sopivin väliajoin.

Matkan hinta/henkilö:
* 749 €, kahden hengen huoneessa 
* 1065 €, yhden hengen huoneessa

Kysy nais- tai miespaikkoja toimistoltamme.

Hinta sisältää: bussikuljetuksen ja majoitus 7 yötä puolihoidolla, Äkäshotellin sauna- ja allasosaston käyttö aukioloaikoina, Äkäshotellin kuntosali ja vapaapääsy Äkäshotellin tansseihin avainkorttia näyttämällä.

Pelkkä bussikuljetus Ylläkselle 150 €/henkilö meno-paluu.

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä.

Alustava matkareitti: Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-Orivesi-Vilppula-Mänttä-Keuruu-Jyväskylä-…
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.